Adventskalender The Body Shop

Al jaren zag ik in mijn omgeving veel adventskalenders voorbij komen. Soms met chocolaatjes, anderen met mooie spreuken en sommige met prachtige producten. Dit jaar wilde ik er mijzelf graag één cadeau doen. Na wat research heb ik gekozen voor de adventskalender van The Body Shop. Ik wil jullie de kalender in dit artikel graag wat beter laten zien. Kijk je mee?

thumb__MG_1672_1024

Adventskalenders zijn bedoelt om de dagen tot kerst af te tellen op een leuke manier. Je begint op 1 december en eindigt op 24 december (kerstavond). De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. Advent betekent in het christendom dan ook de periode voor kerst. Nu door naar mijn mooie kalender.

The Body Shop heeft dit jaar twee adventskalenders. Een groene en een roze. Het verschil zit ‘m in de prijs. En dus ook in de producten die je krijgt. De roze heeft een hogere waarde. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de originele prijs echt wel een beetje te gek vind. Ik heb de kalender dan ook besteld op Black Friday. Toen kreeg ik nog 40% korting. Dat vond ik een mooie deal.

thumb__MG_1677_1024

Van te voren heb ik niet gekeken welke producten er allemaal inzitten. Dit vond ik namelijk niet zo leuk, omdat ik juist graag elke dag een pakje wil en verrast wil worden. Maar ik heb wel gekeken hoe de adventskalender er van vorig jaar uitzag en zo dus mijn keuze gemaakt. Als je trouwens wel van te voren wilt weten wat er in zit dan kan je dat gewoon zien op de website.

De kwaliteit van de kalender zelf is heel goed. De buitenkant is gemaakt van karton en twee deurtjes worden bij elkaar gehouden door een mooi roze lint. Het voelt ontzettend stevig aan. Het kleurenthema is ook gelijk duidelijk. Verschillende tinten roze, gecombineerd met zilver. Vrolijk!

thumb__MG_1693_1024

thumb__MG_1696_1024

Wat ik leuk vind aan deze kalender is dat als je een pakje hebt opengemaakt, dat je dan het doosje andersom in de kalender terug kan stoppen. Daar verschijnt dan een opdracht voor die dag. Elke opdracht is bedoelt om de wereld een beetje mooier te maken. Wat mij betreft een mooi initiatief. Als je alle doosjes hebt opengemaakt kan je het ook nog gebruiken als een bordspel. Er staan namelijk ook allerlei vragen (en de antwoorden) op de doosjes. Ik denk niet dat ik het zal gaan gebruiken, maar leuk bedacht is het wel.

thumb__MG_1701_1024

Het is natuurlijk nog maar begin december en ik heb nog lang niet alle doosjes uitgepakt. Het valt mij alles mee hoe goed ik mij tot nu toe kan beheersen. Ik had verwacht het twee dagen vol te houden en dan alle doosjes open te maken, maar tot nu toe gaat het goed! Op de foto hierboven krijg je een beeld van wat er tot nu toe inzit. Op InstaStories maak ik elke dag een pakje open, dus als je het leuk vindt kan je daar ook nog meekijken naar de rest van de maand.

thumb__MG_1686_1024

De adventskalenders van The Body Shop zijn verkrijgbaar in de winkel en online.
Op dit moment kost de variant die ik heb €84,- en de groene variant kost €59,50. Mocht je een beetje geduld hebben dan denk ik dat ze nog wel wat goedkoper worden naarmate de maand verstrijkt, maar dat weet ik niet zeker.

Heb jij ook een leuke adventskalender om af te tellen tot kerst?

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike