Aussie Miracle Shampoo + Conditioner + Masker

Inderdaad! Een heel artikel over hoe en waarmee ik mijn haar was. Gewoon omdat het kan. Maar ook omdat ik natuurlijk met jullie wil delen hoe fan ik ben van het merk Aussie. Ik ben gek met mijn haar en wil het dan ook zo goed mogelijk verzorgen. Op welke manier ik dat doe vertel ik jullie vandaag! Kijk je mee?

thumb__mg_8411_1024

There’s more to life than hair but it’s a good place to start.” – The Aussie Philosophy

Het zal je niet verbazen dat Aussie zijn oorsprong vindt in Australië. Mix veel exotische en bijzondere planten door elkaar en tadaaaa…. de basis is gelegd voor één van de best lopende haarverzorgingsproducten ter wereld.
Voor iedereen is er wel een geschikte lijn die past bij je eigen wensen en behoeftes. Voor mij is dat de Miracle Moist lijn. Geschikt voor haar dat een beetje droog is, licht beschadigd en ‘a bit unhappy.’ Eigenlijk is mijn haar helemaal niet  beschadigd en best wel blij, maar het is wel wat droog. Vooral rond deze tijd van het jaar. Dan is er nog één, niet geheel onbelangrijke reden waarom dit mijn favoriete lijn is van Aussie. Namelijk: de GEUR! Die is echt geweldig. Een soort zoete, snoepjes, kauwgomballen geur. Maar dan lekker! Ik hou namelijk helemaal niet van super zoet, maar dit is echt top! Laten we de producten is wat beter gaan bekijken.

thumb__mg_8414_1024

thumb__mg_8416_1024

Je begint natuurlijk met de shampoo! Oké, eerlijk is eerlijk. Niet alle ingrediënten die in deze shampoo zitten, zijn even geweldig voor je haar. Maar het doet (voor mijn haar) goed zijn werk. Mijn haar is goed schoon, ruikt heerlijk en voelt niet zwaar aan. De verzorging van mijn haar haal ik toch meer uit mijn conditioner en uit het masker. Dus wat mij betreft helemaal prima.

Ingrediënten:

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Limonene, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, CI 19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate. 

thumb__mg_8419_1024

thumb__mg_8421_1024

De tweede stap is natuurlijk de conditioner. Ik gebruik deze alleen maar een beetje halverwege mijn haar, waar ik altijd de meeste klitten krijg. Ik doe dus echt ontzettend lang met 1 fles. De ingrediënten zijn al een stuk beter en hebben een meer verzorgende werking dan dat de shampoo heeft. Dat is ook wat ik van een conditioner verwacht en dus helemaal prima.

Ingrediënten:

Aqua, Cetyl Alcohol, Steramideopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Polysorbate 60, EDTA, Limonene, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, CI 19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, CI 17200, Ascorbic Acid, Sodium, Benzoate, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate.

thumb__mg_8422_1024

thumb__mg_8425_1024

Tot slot het 3-minuten masker! De laatste stap en wat mij betreft de topper van deze lijn. Ik gebruik deze ook regelmatig als stap 2 (en dan sla ik de conditioner over). Je haar wordt hier zo ontzettend zacht van en voelt gelijk gezond aan. Je brengt het aan over je gehele haar en laat het 1 tot 3 minuten inwerken. Vervolgens spoel je het uit. Wat echt een extra pluspunt is aan dit product is de verpakking. Je trekt aan de onderkant de beschermfolie eraf en vervolgens hoef je alleen maar in de fles te knijpen en het product komt er dan aan de onderkant uit. Geen gedoe met dopjes die kwijtraken, of kliksystemen die je dwarszitten. Het is natuurlijk niet zo dat als je de fles neerzet dat dan het product eruit loopt. Alleen als je echt knijpt gebeurt dit.

Ingrediënten:

Aqua, Stearly Alcohol, Cetyl Alcohol, Steramideopropyl Dimethylamine, Beznsyl ALcohol, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

thumb__mg_8428_1024

Zoals gezegd is het masker mijn favoriet. Ik gebruik ook vaak genoeg andere shampoos, (want mijn haar houdt van afwisseling) maar ik gebruik echt altijd dit masker als laatste stap. Mijn haar is goed verzorgt, voelt fijn aan, is goed te stylen en de geur is heerlijk!!
Aussie is niet het goedkoopste shampoo merk, maar wat mij betreft wel een echte aanrader.

Aussie Miracle Moist Shampoo €6,99
Aussie Miracle Moist Conditioner €6,99
Aussie 3 minute Miracle Moister €8,99

De producten van Aussie zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en het Kruidvat. Beide winkels hebben ook regelmatig een actie dat je twee Aussie producten kunt kopen voor €10,- dus het is aan te raden om de foldertjes in de gaten te houden.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: