Car Confession Tag

Morgen heb ik 1 jaar mijn rijbewijs! Dat is inderdaad nog niet zo heel erg lang, maar ik vond het eerder gewoon nog niet zo nodig. Maar inmiddels ben ik er oh zo blij mee! Hoe heb ik eigenlijk al die jaren zonder gekund?! Vandaar vandaag deze tag voor jullie! Een ode aan het autorijden!

Ik heb trouwens deze tag gezien bij de meiden van 2WMN, Martine heeft deze tag gemaakt en toen ik deze zag wist ik al gelijk dat ik deze ook wilde doen. Dus hier gaan we!

Heb je een auto?

Ja, ik heb een Seat. Deze was eerst van mijn vriend, maar hij heeft inmiddels een andere en toen kon ik mooi deze overnemen!

Waarom heb je een auto?

Omdat het echt ontzettend handig is! Eerder deed ik altijd alles op de fiets en dat vond ik toen ook wel prima. Maar nu ben ik echt zo veel sneller overal en met het koude weer kan ik gewoon nog leuke kleren aan in plaats van 6 laagjes over elkaar. Had ik het maar al veel eerder gedaan!

Wat was je eerste auto?

Dat is de auto die ik nu nog steeds heb!

Wat voor een kleur heeft je auto?

Zilverkleurig.

Heb je al eens een botsing gemaakt? Wat gebeurde er en hoe liep dat af?

Niet een echte botsing gelukkig. Heb wel laatst met mijn auto tegen een andere auto geschampt tijdens het parkeren. Maar dat ging zo ontzettend zacht dat er gelukkig geen schade was.

Heeft je auto een bijnaam?

Nee!

Heb je al eens een lekke band gehad? Hoe heb je het opgelost?

Nee gelukkig niet. Zou ook echt niet weten hoe ik dat dan moet aanpakken hoor. Ach, ben tenslotte niet voor niks lid van de ANWB.

In wat voor auto rij je over 10 jaar?

Een stoere, sportieve en snelle auto als het even kan!

Hoe vaak was je je auto?

Niet vaak genoeg. Ben wel laatst voor het eerst (als bestuurder) door de wasstraat geweest. Wat een avontuur!

In welke auto reed je als je 20 jaar geleden leefde?

Geen enkel idee!

Welke van de 3 kun je wel missen: airconditioning, automaat of 5 deuren?

Nou een automaat en 5 deuren heb ik nu ook niet en mis het ook beide eigenlijk niet. Maar zonder airconditioning in de zomer zou ik echt niet fijn vinden. Dus die wil ik sowieso houden!

Automaat of versnelling?

Ik heb nog nooit in een automaat gereden, dus heb eigenlijk geen idee hoe dat rijdt. Maar eerlijk is eerlijk: gemak dient de mens. Dus vervelend lijk het mij ook niet. Ik zou dan alleen bang zijn dat als ik is een keer in een auto van iemand ander rij dat ik dan niet meer weet hoe het precies werkt met die versnellingen. Dus versnelling is voor nu helemaal prima.

Heb je wel eens gelift?

Nee, daarvoor ben ik echt een te groot watje. Ik zie al weer gelijk allemaal enge films voor me.

Wat kun je het minst goed: achteruit inparkeren, hellingproef of keren op de weg?

Euhm.. Ik denk dan toch achteruit inparkeren. Maar dat komt ook omdat ik het eigenlijk niet zo vaak doe. Het is namelijk bijna niet nodig waar ik woon en werk, en de andere twee doe ik dan weer dagelijks. Dat is inmiddels meer automatisme geworden. Als ik achteruit moet inparkeren dan moet ik altijd weer even nadenken.

Hoe lang heb je je rijbewijs al?

Morgen dus precies een jaar! Hiephoi!

Wat is je droomauto?

Een zwarte mini-cooper S. Die vind ik zo gaaf!

Zing je wel eens in de auto?

Regelmatig! Maakt mij dan ook helemaal niks uit als andere mensen mij raar aankijken.

Waar luister je naar in de auto? 

De radio staat eigenlijk altijd op 538, SLAM of Q-music.

Zou je de weg nog kunnen vinden met een ouderwetse wegenkaart?

Ik denk het wel! Het zou alleen zeker meer tijd kosten. Dus wat mij betreft hou ik het gewoon lekker bij de navigatie. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan toch?!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen. Ik vond het in ieder geval leuk om in te vullen. Ik scheur morgen nog even een extra rondje om het te vieren!

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: