Catrice Lip Cushion review

Catrice heeft weer een aantal wijzigingen in het assortiment doorgevoerd. Er verdwijnen dan een aantal producten, maar er komen ook altijd weer veel nieuwe producten voor in de plaats. Zo ook deze Lip Cushion. Het is een creamy lipgloss, met een hele bijzondere applicator. Wil je meer weten? Kijk dan gauw mee.

thumb__MG_0173_1024

Er zijn zes kleuren verkrijgbaar en ik heb de kleur 040 Absolute Razz’Berry. Ik vind het leuk dat ze bij Catrice altijd zo hun best doen om leuke namen te bedenken! Aan de huls is te zien wat voor een kleur je te pakken hebt. In dit geval een rode kleur! Ik ben niet ontzettend fan van lipgloss, vandaar dat ik maar één kleurtje heb meegenomen om te reviewen. Ik was namelijk voornamelijk benieuwd naar de bijzondere applicator. Op onderstaande foto kun je ook de overige kleuren uit de collectie zien.

thumb_Schermafbeelding 2017-02-02 om 16.14.40_1024
bron: foto

010 Rather Be in Coachella
020 Better Make a Mauve
030 Coraline’s Crush
040 Absolute Razz’Berry
050 A Little Soulfruit
060 What Happens After Midnight

thumb__MG_0170_1024

Catrice zegt het volgende over dit product: ‘Een vachtje voor je lippen. De lipgloss bevat avocado-olie en laat een glanzende finish achter door zijn soepele textuur. De ultralichte jumbo sponsapplicator bedekt de lippen in verschillende prachtige kleuren en de formule met medium pigmentatie voelt uitermate zacht aan op de lippen.’ 

thumb__MG_0157_1024

Nou klinkt allemaal leuk natuurlijk, maar hoe zit dat dan met die jumbo sponsapplicator? Hierboven zie je dat het inderdaad een groot ding is. Het voelt onwijs zacht aan en ik heb nog niet eerder zo’n soort applicator gezien. Ik vraag mij wel af of de applicator niet veel te groot is om precies mee te kunnen werken, maar we zullen het zien.

thumb__MG_0159_1024

thumb__MG_0160_1024

Onderaan de lipgloss kun je draaien en dan komt langzaamaan het product naar boven. De applicator is al snel doordrongen met het product. Tijdens het aanbrengen had ik dan ook echt een enorme klodder lipgloss op mijn lippen zitten. Oeps! Niet heel charmant. Het was echt wel even ‘werken’ om de lipgloss mooi, egaal aan te brengen.

thumb_thumb__MG_0204_1024_1024

Op de foto ziet het er nog best oké uit, maar ik ben echt geen fan. Voornamelijk het aanbrengen vind ik echt niet praktisch. Er komt veel te veel product uit waardoor ik helemaal onder de lipgloss zit. Vervolgens is de applicator veel te groot en lomp om de gloss mee te verdelen over mijn lippen. Ik moest echt een aantal keer opnieuw beginnen en dat is niet wat ik had verwacht van dit product.

thumb__MG_0177_1024

Zoals je vast al wel kunt raden ben ik niet heel groot fan. De kleur is prachtig en de glans is ook mooi! Ook is het fijn dat er avocado-olie in dit product zit, zodat je lippen ook nog enigszins verzorgd worden. Maar het aanbrengen en het mooi en egaal eruit laten zien op je lippen is een hele klus. Ik heb daar in ieder geval in de ochtend geen tijd voor. Voor een lipgloss valt het plakken trouwens nog wel mee, al voel je wel dat je iets op je lippen hebt zitten. De houdbaarheid is niet heel geweldig en je moet dan ook echt bijwerken nadat je wat hebt gegeten of gedronken, maar dat is normaal voor een lipgloss.

De lip Cushion van Catrice kost €4,99 en zijn verkrijgbaar bij Trekpleister en het Kruidvat.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen: