Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

Laatst heb je al kunnen zien dat ik een aantal nieuwe producten van Catrice heb aangeschaft. Ik heb toen ook de Rock Couture Extreme Volume mascara gekocht en die wil ik je vandaag graag beter laten zien. Deze is namelijk opgenomen in het vaste assortiment en heeft een fijn prijsje. Kijk je mee?

thumb__MG_0088_1024

Ten eerste: wat ziet de mascara er gaaf uit! Die dop vind ik de mascara echt een gaaf rock tintje geven. Ik vind het leuk dat Catrice ook veel doet aan hoe de producten eruit zien. Dat is (bij mij in ieder geval wel!) vaak van invloed of je een product uit een schap pakt om beter te bekijken. Zeker als het aanbod groot is. Bij deze is dat zeker het geval. De naam van de mascara geeft gelijk weer wat de bedoeling is van deze mascara. Extreem veel volume. Mijn lichte, korte wimpers kunnen wel wat volume gebruiken, dus heb ik deze mascara uitgebreid getest.

thumb__MG_0080_1024

De mascara belooft veel. Namelijk een zwarte kleur, gevolgd door extreem veel volume. Je wimpers worden verlengd en krijgen een natuurlijke krul. Volgens mij is dat wel ongeveer alles wat je wilt van een mascara. Zwart, volume en een krul. Let’s try it out! De mascara heeft een inhoud van 12 ml.

thumb__MG_0096_1024

Dit is het borsteltje. Het is een groot borsteltje gemaakt van siliconen. Ik heb soms wat moeite om met zo’n grote borstel voorzichtig te werk te gaan. Op de één of andere manier knoei ik dan altijd wel mascara op mijn oogleden. Niet zo’n ramp, maar als je net je best hebt gedaan op een mooie ooglook dan is het toch jammer als je weer de helft eraf moet vegen omdat je mascara vlekken hebt. Maar we gaan het wel gewoon proberen natuurlijk!

thumb__MG_0382_1024

thumb__MG_0380_1024

Op bovenstaande foto’s kun je zien dat mijn wimpers inderdaad mooi zwart zijn en een stuk meer volume hebben gekregen. Ook het werken met het borsteltje ging eigenlijk wel goed. De eerste keer had ik wat vlekken, maar daarna kreeg ik er wat meer handigheid in en werkte het eigenlijk wel fijn. Het is een fijne borstel om meerdere laagjes mee aan te brengen. Ook zorgt het borsteltje ervoor dat je wimpers mooi gesepareerd blijven. Voor mij een must. Helaas ben ik niet alleen positief. Halverwege de dag keek ik in de spiegel en zag ik dat de mascara gestempeld had op mijn oogleden. Niet oké wat mij betreft. Als ik aan het werk ben heb ik geen tijd om de hele tijd te kijken of mijn mascara nog goed zit. Daar wil ik eigenlijk gewoon vanuit gaan. Ook had ik aan het einde van de dag een zwarte waas onder mijn ogen. Ook niet heel charmant.

thumb__MG_0100_1024

Eigenlijk doet de mascara wat ‘ie belooft. Je krijgt zwarte wimpers, veel volume en je wimpers zijn mooi gesepareerd. Ik vind het er op het eerste oog ook echt heel mooi uitzien. Zowel de verpakking maar ook hoe mijn wimpers eruit zien na het aanbrengen. Alleen dat de mascara stempelt en dat ik een zwarte waas krijg vind ik echt niet fijn. Ik heb al meerdere reviews gelezen van andere bloggers en die waren eigenlijk heel erg positief. Dus misschien dat deze mascara gewoon niet zo geschikt is voor mijn toch wat vettige oogleden. De mascara heeft in ieder geval een fijn prijsje, dat zorgt ervoor dat je deze mascara natuurlijk altijd een kansje zou kunnen geven.

De Catrice Rock Couture Volume mascara kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Trekpleister en het Kruidvat.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x

Ook leuk om te lezen: