Catrice Spectra Light Nailpolish

Rond deze tijd vindt er altijd een assortiments update plaats bij Catrice. Er gaan dan een aantal producten uit het assortiment, maar er komt ook altijd weer een heleboel voor terug. Zo ook 5 nagellakjes van de Spectra Light collectie. Met holografische- en chrome finishes. Ik laat er vandaag 4 aan je zien. Kijk je mee?

thumb__MG_2054_1024

De 5 kleuren nagellak zijn allemaal bijzonder en dat komt voornamelijk door de finish. Ik heb 1 kleur niet meegenomen omdat ik die niet zo mooi vond. Dat was een kleur roze die mij gewoon niet zo aansprak. Maar de overige 4 heb ik gelijk in mijn mandje gegooid.

thumb__MG_1983_1024

thumb__MG_1987_1024

Er zijn 2 kleuren nagellak met een holografische flow (bovenste foto) en 2 kleuren met een chrome finish (onderste foto). De bovenste lakjes lijken zo op het oog behoorlijk op elkaar en verder ben ik gelijk benieuwd naar de ‘rode’ nagellak. Laten we ze maar wat beter gaan bekijken!

01 Down The Milky Way

thumb__MG_1989_1024

Dit is het eerste lakje en één van de twee met een holografische glow. Eigenlijk is deze nagellak meer een glitterlak die je als topcoat over een andere nagellak kunt aanbrengen. Maar zoals je zo op de swatch kunt zien kan je deze nagellak ook prima alleen dragen.

thumb__MG_2004_1024

Op bovenstaande foto heb ik 1 laagje aangebracht van de nagellak. Ik heb het ook met twee laagjes geprobeerd en dan is de nagellak redelijk goed dekkend. Ik zie inderdaad in de glittertjes alle kleuren van de regenboog (holografisch). Vooral in het zonlicht is dit extra goed te zien. Ik vind het leuk om deze nagellak bijvoorbeeld aan te brengen over een donkere nagellak en dan alleen mijn wijsvinger. Mysterieus met toch een sprankje glitter!

03 Irregular Galaxies

thumb__MG_1992_1024

De volgende nagellak is er één met een chrome finish. Het is duidelijk te zien dat blauw de ‘hoofdkleur’ is, maar je ziet ook paars, bordeaux en roze. Inderdaad een galaxy!

thumb__MG_2015_1024

Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht. Het valt mij op hoe goed de nagellak dekt! Wat ook echt een pluspunt is, is dat de nagellak niet streperig is. Ook hier komen de andere kleuren tevoorschijn tijdens beweging in het licht.

04 Magma Infusion

thumb__MG_1997_1024

Wederom een nagellak met een chrome finish. Mijn oog viel gelijk op deze kleur omdat ik ‘m bijzonder vind. Je ziet rood, roze, goud en oranje. Heel mooi.

thumb__MG_2024_1024

Op mijn nagels vond ik de nagellak wat minder spectaculair. Wel mooi maar niet zo bijzonder als ik had gehoopt. Het is voornamelijk rood met wat kleine kleurschakeringen. Verder vind ik zelf de kleur niet zo mooi bij mijn huid passen.

05 Holo Enchantment

thumb__MG_2002_1024

En dan zijn we al weer bij het laatste lakje aangekomen. Weer één met een holografische finish. In het potje lijkt deze nagellak heel erg op de eerste die ik liet zien, maar op de swatch zul je zien dat deze wel degelijk heel anders is.

thumb__MG_2028_1024

Ik heb hier twee dunne laagjes van de nagellak aangebracht. Op het eerste gezicht lijkt het voornamelijk een zilveren kleur, maar zodra je iets beweegt met je vingers zie je alle kleuren van de regenboog. Dat heb ik geprobeerd over te brengen op de volgende foto.

thumb__MG_2037_1024

Het is niet de beste foto, maar hier is wel goed te zien dat het inderdaad een holografische nagellak is en veel meer dan alleen maar zilver. Heel leuk en trendy.

thumb__MG_2048_1024

Ik vind dit een leuke collectie van Catrice. Ze gaan goed mee met de trend van nu, de nagellak heeft een goede dekking en is niet streperig. De houdbaarheid vind ik lastig om wat over te zeggen, want met mijn werk blijft nagellak nou eenmaal niet veel langer zitten dan twee dagen. Nummer 05 Holo Enchantment is wat mij betreft de topper van de collectie en zal ik zeker vaker dragen.

De nagellakjes kosten €3,59 per stuk en zijn te verkrijgen bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat is jouw favoriete kleurtje?

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: