Le volume de Chanel Mascara

Duur is niet altijd beter! Sterker nog, er zijn ontzettend veel goede betaalbare beautymerken die wat betreft kwaliteit helemaal niet onderdoen voor de duurdere high-end merken. Toch ga ik jullie vandaag een mascara laten zien die niet goedkoop is, maar die wel alles heeft wat ik van een mascara verwacht. Kijk je mee?

Wie kent Chanel niet?! De tweed pakjes, de prachtige tassen en de mooie make-up. Een ontzettend duur merk, waar je niet zomaar iets van kunt kopen. Behalve als er een parfumeriewinkel is die 40% korting geeft op alle mascara’s. Dan is de drempel opeens een stuk minder hoog. Jaren geleden heb ik mijzelf toen een keer verwend met deze Chanel mascara. Ik had al zoveel positieve reviews gelezen, dat ik het graag zelf wilde proberen.

thumb_img_6915_1024

Zelfs de verpakking vind ik mooi. Strak, zwart en met een mooi gouden randje en witte letters. Zoals je kunt zien heb ik hier de waterproof variant. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Normaal neem ik altijd de ‘gewone’. Ik zag het pas nadat ik de mascara al twee weken in huis had en aangezien ik graag de review wilde maken heb ik de mascara maar gewoon gehouden. Ik heb de mascara in het zwart, maar er is ook een donkerblauwe en een rood/bruine versie van Le Volume de Chanel.

thumb_img_6907_1024

De mascara zelf! Ik vind het persoonlijk prachtig. Glimmend zwart, strak en in mooie witte letters Chanel erop. Op de dop aan de bovenkant zit ook nog het welbekende Chanel logo.

thumb_img_6914_1024

Het borsteltje! Het is een vrij dikke borstel met kleine kunststof ‘haartjes’  die wel flexibel zijn. Ondanks het wat grote borsteltje kan ik er goed mee overweg! Je komt goed bij de aanzet van je wimpers en je kan gemakkelijk een vloeiende beweging maken. Na één laagje heb je eigenlijk al genoeg!

thumb_img_6926_1024

Mijn ogen zonder mascara. Zoals je ziet heb ik weinig wimpers, zijn ze erg licht en ook nog kort. Een beetje volume kan ik dus wel gebruiken!

thumb_img_6961_1024

En volume is wat je krijgt! Mijn wimpers zijn veel langer, pikzwart en er zit ook nog is een mooie krul in! Je moet niet teveel laagjes over elkaar aanbrengen, want dat doet je wimpers geen goed, maar zoals je ziet is dat eigenlijk ook helemaal niet nodig.

thumb_img_6966_1024

En nog een full-face foto!

thumb_img_6899_1024

Eerlijk is eerlijk! Wat mij betreft is deze mascara het geld meer dan waard. Natuurlijk zijn er heel veel andere goede mascara’s te vinden. En die kosten dan ook nog is veel minder, maar deze mascara blijft echt de hele dag goed op zijn plek zitten. Ik heb nooit een zwarte waas onder mijn ogen aan het einde van de dag en de mascara voelt prettig aan op je ogen. Hij brokkelt niet af, is goed te verwijderen en gaat niet vlekken.

Wat mij betreft gewoon een keer op de actie van Ici Paris wachten en deze mascara dan een keer proberen met de 40% kortingsactie!

Deze mascara is verkrijgbaar bij de parfumerie voor €32,99

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: