Colourpop: Up and Away Liquid Lipstick

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een heel leuk merk: Colourpop! Dit merk is voor ons in Nederland wat lastiger te verkrijgen, maar zeker niet onmogelijk. Ik vertel je er in dit artikel alles over! Ook wil ik jullie graag drie prachtige lip producten laten zien van dit merk. Kijk je mee?

thumb__MG_1625_1024

Colourpop is een Amerikaans make-upmerk. Opgericht in 2014 door Seed Beauty. Het is een merk dat er voor staat dat ze zowel vriendelijk zijn voor je portemonnee als voor de konijnen. Dus de producten worden niet getest op dieren. Wat mij betreft is dat altijd een pluspunt. De producten zijn zoals gezegd voor ons niet heel goed te verkrijgen. Als je meer dan $50,- uitgeeft wordt er wereldwijd gratis verzonden. Ideaal zou je zeggen, maar helaas zit je dan ruim boven het bedrag waarop je in Nederland producten gratis mag invoeren. Dat bedrag is namelijk €22,- Er komen dan nog extra kosten bij die je moet betalen aan de deur als ze je pakketje komen brengen. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is samen met een groepje vriendinnen een grote bestelling plaatsen en dan de extra kosten delen. Dan heb je toch de producten die je graag wilt, maar betaal je niet in je eentje de hoofdprijs. Nu snel door naar de lipproducten die ik jullie wil laten zien.

Colourpop heeft veel verschillende soorten lip producten. Liquid, stick, gloss, pencils… You name it! Ze hebben ook veel ‘bundles’ waarbij je drie liquids in één pakketje kan bestellen. Dat heb ik ook gedaan. In dat pakket zitten dan drie verschillende kleuren, maar de finish kan verschillen. Zo heb ik één satin en twee matte liquid lipsticks. Ik ga je ze wat beter laten zien.

thumb__MG_1632_1024

thumb__MG_1635_1024

De verpakking is prima, maar ik vind het wel verwarrend dat aan de bovenkant van de verpakking een kleur zit die niks met mijn gekozen kleur te maken heeft. Aan de buitenkant kan je dan ook verder niet zien welke kleur je te pakken hebt. Nou bewaar ik mijn liquid lipsticks niet in de verpakking dus ik vind dat niet zo erg.

thumb__MG_1641_1024

Dit zijn de drie kleuren naast elkaar. Op de foto is het onderlinge kleurverschil amper te zien, maar op de swatches en op mijn lippen is het verschil zo goed te zien hoor. Van links naar rechts zijn dit de kleuren Mama, Calypso en Love Bug. De verpakking is vrij simpel. De huls is doorzichtig waardoor de kleur goed te zien is. Vind ik altijd wel handig. De tekst staat er op in metallic, zilveren letters en de dop is gewoon zilver. De huls voelt stevig aan en ook de applicator is prima.

thumb__MG_1644_1024

thumb_IMG_3773_1024

Dit is de kleur mama. Je ziet gelijk op de swatch dat dit een matte kleur is. Het is een rode kleur die een beetje neigt naar oranje. Colourpop noemt het zelf een turnt orange. Ben ik het mee eens!

thumb__MG_1795_1024

thumb__MG_1792_1024

Ik vind de kleur goed passen bij mijn huid en bij mijn haarkleur. Ik vind deze heel erg mooi ook al had ik dat eigenlijk niet verwacht. De lipstick voelt wel heel erg droog aan op mijn lippen en ik vind het gevoel eerlijk gezegd niet heel prettig. Wat eten en drinken kan deze lipstick wel hebben, maar toch slijt ‘ie nog best snel aan de binnenkant van mijn lippen.

thumb__MG_1645_1024

thumb_IMG_3776_1024

Dit is de kleur Calypso. Dit is een lipstick met een satin finish. De kleur is een beetje roze/nude. Colourpop noemt het  een mid-tone pink.

thumb__MG_1824_1024

thumb__MG_1817_1024

Ik vind de kleur goed bij mij passen. Een kleur die je ook gewoon elke dag kunt dragen en dat heb ik dan ook al vaak gedaan.  De lipstick voelt niet droog aan op mijn lippen maar dat komt omdat deze lipstick een satin finish heeft. Vind ik dan toch fijner. Wat eten en drinken kan deze lipstick wel hebben, maar moet na een lunch wel bijgewerkt worden.

thumb__MG_1650_1024

thumb_IMG_3779_1024

De laatste is de kleur Love Bug. Wederom een matte kleur. De kleur is wel wat lastig te omschrijven. Heel diep donkerrood, neigend naar bruin. Colourpop zelf noemt het een rich mahogany. Kan ik mij wederom in vinden.

thumb__MG_1807_1024

thumb__MG_1804_1024

Ik vind de kleur mij wel staan, maar heel fan ben ik niet. Erg opvallend. Nou draag ik graag opvallende lipsticks, maar deze kies ik toch niet uit. Deze lipstick voelt ook heel erg droog aan op mijn lippen wat ik niet zo fijn vind. Wat eten en drinken kan deze lipstick wel hebben, maar toch slijt ‘ie ook deze nog best snel aan de binnenkant van mijn lippen.

De conclusie is wat lastig. Het merk spreekt mij zeker aan en de satin lipstick past ook goed in mijn straatje. De andere twee zijn mooie kleuren, maar ik vind ze echt veel te droog aanvoelen en zal ze dan ook niet zo vaak dragen. Ik heb nog een pakketje van drie stuks in de kast liggen en ik hoop dat die wat beter zal bevallen.

Deze set kost nu $16,50 (in de sale) en is te verkrijgen via de website van Colourpop.

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: