Drink Up Intensive Overnight Mask van Origins

In mijn artikel waar ik met jullie mijn kerstcadeautjes deel kwam dit masker al voorbij. Een masker wat je opdoet voor het slapen gaan en dan zijn werk laat doen. Ik heb er veel goede dingen over gehoord en gelezen en wilde het daarom ook wel zelf gaan proberen. Dat heb ik inmiddels gedaan! Kijk je mee?

thumb__MG_1835_1024

Tijdens de koudere dagen merk ik dat mijn huid meer behoefte heeft aan vocht. Ik heb dan wat meer droge plekjes op mijn gezicht en ook wat last van velletjes. Vooral in samenwerking met een foundation valt het op en dat vind ik alles behalve mooi. Ik wilde alleen liever niet van dagcrème wisselen omdat ik daar juist zo tevreden over ben. Alleen blijkbaar heeft mijn huid behoefte aan wat meer hydratatie.

thumb__MG_1831_1024

thumb__MG_1838_1024

Dit masker van Origins breng je in de avond aan nadat je je gezicht hebt gereinigd. Je hebt er niet veel van nodig (een erwtje ongeveer) om je hele gezicht en hals te kunnen insmeren. Het masker zit in een mooie tube die handig is in gebruik. Ondanks dat het een nachtmasker is, vind ik wel dat ‘ie goed intrekt. Het is niet zo dat zodra ik op mijn kussen ga liggen ik zit vastgeplakt. Dat vind ik wel heel prettig. Dat was trouwens wel het geval toen ik per ongeluk wat meer had aangebracht. Dat is niet echt een lekker gevoel, dus pas op met de hoeveelheid.

In de ochtend word ik wakker met een zachte en goed gehydrateerde huid. Mijn droge plekjes zijn weg en  mijn huid voelt ook zacht aan. Het geeft een fijn en goed werkend gevoel. Ik heb echt het idee dat dit masker doet wat het beloofd.

Origins zegt zelf dat je dit masker het beste twee keer in de week kan aanbrengen en daar hou ik mij ook aan. Ik heb het idee dat als ik het vaker zou gaan gebruiken, mijn huid juist weer te gehydrateerd zou zijn en dat is in samenwerking met make-up ook niet een hele goede combinatie.

thumb__MG_1834_1024

Origins zegt dat de combinatie van avocado en abrikoospitolie er voor zorgt dat de vochtreserves van de huid worden aangevuld. Japans zeegras zorgt er vervolgens voor dat de beschermende huidlaag wordt herstelt om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.
Het is algemeen bekend dat vocht (water) heel belangrijk is om je huid mooi en jong te houden. Dus veel drinken op een dag en goed smeren is belangrijk!

thumb__MG_1830_1024

Dit masker is verkrijgbaar in een variant van 50 ml voor €14,80 en een variant van 100 ml voor €25,50. Ik moet zeggen dat ik de grootste tube heb en er nog amper wat uit is. Je doet dan ook heel lang met dit masker en is zijn wat hoge prijs dan ook zeker wel waard.

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: