Essence Lights of Oriént collectie

Op dit moment ligt van Essence de lights of Oriént collectie in de winkels. Dit is een limited-edition en helaas vind ik die niet allemaal even bijzonder. Maar eerlijk is eerlijk, deze is er zeker één waar ik wel blij van word! Ik heb het oogschaduwpalette en een lipstick kunnen bemachtigen en in dit artikel laat ik deze twee producten beter zien.

thumb_IMG_5595_1024

Deze collectie doet je denken aan warme, zwoele nachten, mooie sterrenhemels, zwierige buikdanseressen en sprookjes uit duizend en één nacht. De verpakking past daar ook helemaal bij met het glimmende goud en strakke zwart. Laten we gauw de producten van dichtbij bekijken.

thumb_IMG_5576_1024

01 We love Arabian nights

Dit is het oogschaduwpalette. Wat een geweldige verpakking! Ja, het voelt erg plastic aan (want dat is het ook) maar het is prachtig om naar te kijken. Hier is echt over nagedacht en ziet er uit als een heel bijzonder doosje. Maar hoe zit het met de binnenkant?

thumb_IMG_5577_1024

thumb_IMG_5578_1024

Zo op het eerste oog hele mooie kleuren. Ik ben benieuwd naar de swatches!

thumb_IMG_5607_1024

Mooi! Links een mooie highlighter en verder tinten waar je zowel een dag- als een avondlook mee kan maken. De bruine kleur rechts is matt, de rest is glanzend. Ik vind vooral de cranberrykleur erg mooi.

thumb_IMG_5612_1024

Hier zie je een foto van de look die ik ermee heb gemaakt. Ik ben er zelf erg blij mee. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden goed. Het is wel aan te raden om een oogschaduwbasis te gebruiken. Ik had een klein beetje last van fall-out, dus goed je kwast aftikken nadat je daar oogschaduw op hebt aangebracht.

thumb_IMG_5589_1024

thumb_IMG_5564_1024

03 The sultan’s daughter

De lipstick! Een ietwat braaf, oudroze kleurtje. De andere kleuren in de collectie vond ik wat spannender, maar die waren allemaal al gebruikt (waarom doen mensen dat als er een tester ligt??). Nou het kleurtje mag dan niet heel spannend zijn, het is wel een kleur die altijd kan. De lipstick is matt en brengt wat stroef aan. Wat drinken en een kleine maaltijd overleefd deze lipstick wel. Dan moet je weer even bijwerken.

thumb_IMG_5656_1024

Hier zie je de gehele look. Zowel met de oogschaduw als met de lipstick.

thumb_IMG_5571_1024

Ik vind dit echt een hele leuke collectie. Er is nog veel meer verkrijgbaar zoals onder andere een wenkbrauwstiftje, een highlighterstick en een bronzer. Je moet er wel snel bij zijn want meestal zijn de limited-editions snel uitverkocht!

Het oogschaduwpalette kost €4,59 en de lipstick €2,59 en zijn onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen: