Essence matt matt matt longlasting lipgloss

Ik stond laatst voor het Essence schap in het kruidvat toen mijn oog viel op deze lipgloss van Essence. Mijn eerste reactie was: ‘Huh? Een matte lipgloss?’ In eerste instantie lijkt mij dat een vreemde combinatie, maar ik was wel erg nieuwsgierig en heb dus twee kleurtjes uitgekozen om vandaag aan jullie te laten zien.

thumb__mg_7524_1024

In totaal bevat deze lijn vijf kleuren en ik heb daar twee kleuren van uitgekozen. Zo op het oog een nude kleur en een rozige tint.

thumb__mg_7687_1024

De applicator is zoals je kunt zien vrij groot en dik. Maar doordat deze ook zacht is valt er toch prima mee te werken. De geur van deze matte lipgloss is een beetje apart. Ik denk dat het door moet gaan voor vanille maar ik word er niet heel gelukkig van eerlijk gezegd. Laten we nu maar is gaan kijken naar de twee kleurtjes die ik heb uitgekozen.

thumb__mg_7533_1024

thumb_img_7582_1024

02 Beauty-Approved
Dit is de nude kleur. Zoals je kunt zien is deze heel lichtbruin en past deze nude tint prima bij mijn huidskleur.

thumb__mg_7531_1024

thumb_img_7539_1024

03 Girl Of Today
Dan de roze kleur. Deze oogt fris en is een kleurtje die ik zo elke dag op zou kunnen doen.

thumb__mg_7529_1024

Ik ben vast niet de enige die bij het woord lipgloss aan veel glim en glans moet denken. Wat dan precies een matte lipgloss is, is mij niet helemaal duidelijk. Ook niet na het testen! Ik ben dan ook geen groot fan. De naam is wat mij betreft misleidend en de kleuren hebben niet een hele goede dekking. Het gevoel op de lippen is niet heel prettig en ik denk niet dat ik deze twee nog vaak zal gebruiken. De matte lipgloss blijft wel een stuk langer zitten dan een gewone lipgloss, namelijk een uur of drie (afhankelijk van hoeveel ik eet en/of drink) en de kleurtjes zijn mooi.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike