Essie Fall Collection 2016

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen was ik hard op zoek naar een aantal nagellakjes van deze prachtige collectie. Tuurlijk heb ik al meer dan genoeg nagellak in mijn kast staan, maar soms valt je oog gewoon op hele bijzondere kleurtjes waar je er écht nog geen van hebt. Dat is het geval met de drie kleuren die ik je vandaag wil laten zien. Kijk je mee?

Deze collectie bestaat in totaal uit zes kleuren. Voor mij waren echter deze drie het meest bijzonder, vandaar dat ik deze vandaag aan jullie wil laten zien. Deze collectie is geïnspireerd door het land Japan en dat is voornamelijk goed te merken aan de leuke namen die de lakjes hebben gekregen.

thumb__mg_7429_1024

Playing Koi, Now And Zen, Kimono-Over

thumb__mg_7408_1024

thumb_img_7397_1024

#426 Playing-Koi: Om deze kleur was het mij eigenlijk allemaal te doen. Dit is voor mij echt een kleur die ik nog nooit ergens heb gezien. Een prachtige oranje/bruine tint die mij nog het meest aan roest doet denken. Wat mij betreft past dit kleurtje echt perfect bij de herfst!

thumb__mg_7406_1024

thumb_img_7359_1024

#429 Now and Zen: Ook dit kleurtje vind ik bijzonder. Een beetje grijs/groen-achtig. Deze kleur is wat mij betreft ook geschikt voor de winter. Maar ook nu natuurlijk hartstikke mooi om te dragen.

thumb__mg_7403_1024

thumb_img_7377_1024

#428 Kimono-Over: Mensen die mij goed kennen weten wel dat paars één van mijn favoriete kleuren is. En wat is deze paars prachtig! Heel diep donkerpaars maar in bepaald licht ook blauwig en soms zelfs zwart. Heel mooi ook!

thumb__mg_7420_1024

De nagellak van Essie is toch wel mijn favoriet. De collecties verrassen bijna altijd en ook de kwaliteit is goed. Mijn nagels zijn niet heel sterk, waardoor nagellak er altijd snel weer af is maar deze nagellak van Essie blijft toch zeker wel drie dagen goed zitten!

Uiteindelijk heb ik deze nagellakjes kunnen bemachtigen via Wehkamp, maar ze zijn (als het je lukt) ook verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Etos voor €9,99.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike