Etos Botanical Boot: Elderflower & Raspberry

Eigenlijk komt ik bijna nooit bij de Etos, maar soms loop ik een rondje om wat rond te kijken. Zo liep ik nu tegen een hele mooie lijn aan van het Etos huismerk. Namelijk Botanical Boot. Deze lijn is samengesteld samen met Hortus Botanicus Amsterdam en bevat 25 verschillende producten. Ik wil jullie er daar vandaag graag twee van laten zien.

Binnen de Botanical Boot collectie zijn er drie verschillende lijnen. Namelijk producten met als thema Jasmine & Vanille, Lime & Mint en Elderflower & Raspberry. Elke lijn heeft verschillende producten. Het is dus niet zo dat elke lijn ook dezelfde producten in het assortiment heeft. Producten uit deze collectie zijn onder andere handcream, showen gel, lippenbalsem en showerfoam. Maar er is echt nog veel meer! Vandaag laat ik je van de Elderflower & Raspberry mijn favoriete doucheproduct zien en een innovatief nieuw product!

thumb__mg_7334_1024

De producten zien er allemaal prachtig uit. Binnen elke lijn zie je koperen accenten terug en prachtige afbeeldingen van de planten die gebruikt zijn. Etos zegt zelf over de samenstelling van ingrediënten het volgende: ‘ Vlierbloesem is geliefd vanwege haar verzachtende eigenschappen en framboos vanwege haar heerlijk friszoet geur. Beide planten staan bekend om hun vitaliserende werking.’ 

thumb__mg_7317_1024

thumb__mg_7354_1024

Dit is de Elderflower & Raspberry Shower Foam. Dit product gebruik je onder de douche en spoel je vervolgens weer af met water. Het is een mooi, dik schuim dat gelijk rijk aanvoelt. De geur is fruitig, bloemig en geeft je een warm gevoel. Met slechts een klein beetje schuim heb je al genoeg voor je hele lichaam.

thumb__mg_7318_1024

thumb__mg_7347_1024

Shower foam kennen we allemaal wel, maar van een Body Foam had ik in ieder geval nog nooit gehoord. Ik was wel gelijk ontzettend nieuwsgierig. Dit schuim is een stuk luchtiger dan die voor onder de douche, wat alleen maar een pluspunt is. Je brengt wat van het schuim aan op je hand en masseert dit vervolgens in over je hele lichaam. Het schuim smeert gemakkelijk uit en blijft niet plakken. De geur is hetzelfde als die van de Shower Foam en in combinatie met elkaar blijft de geur lang om je heen hangen zonder te aanwezig te zijn.

thumb__mg_7337_1024

thumb__mg_7336_1024

Wat zijn dit twee ontzettend leuke producten! Vooral de Body Foam vind ik echt innovatief en goed bedacht door Etos. Stiekem ben ik wel een beetje nieuwsgierig naar nog meer producten van de Botanical Boot collectie. Toch maar vaker een rondje lopen door de Etos!

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten beide €4,99.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike