Etos Spicy Mandarin Giftbox

Als je snel dit artikel leest en vervolgens naar de Etos rent, dan kan je deze geweldige Giftbox nog kopen. Voor jezelf natuurlijk (of om te geven)! Er zitten drie hele leuke producten in deze box, die ook nog is heel lekker ruiken. Een shower foam, een shimmering body cream en een geurkaars. Kijk je mee?

Eigenlijk is dit nog een limited edition van de feestdagen, maar ik heb deze box afgelopen week bij de Etos gekocht. Voor een leuk, klein prijsje. Omdat ik er erg enthousiast over ben, wil ik deze vondst toch met jullie delen.

thumb__MG_1906_1024

thumb__MG_1910_1024

De verpakking ziet er mooi uit. De deksel heeft een ombre effect van warm oranje, naar diep donkerrood. De doos zelf heeft een donkerbruine kleur en is van binnen roze. Als je het hoort klinkt dit niet als kleuren  die goed bij elkaar passen, maar zoals je ziet is het tegendeel waar. Heel leuk en ook het printje op de deksel mag er zijn! Echt een mooi pakket om te geven, of zoals ik heb gedaan om voor jezelf te kopen.

thumb__MG_1915_1024

Als je de box opendoet komt de geur je gelijk tegemoet. Een warme, kruidige geur. In eerste instantie echt verschillende soorten specerijen, maar als je beter ruikt dan komt ook de mandarijngeur naar voren. Maar wel op een subtiele, fijne manier.
Zoals gezegd zitten er drie producten in deze box. Die wil ik even kort aan je laten zien en beschrijven wat ik ervan vind.

thumb__MG_1924_1024

thumb__MG_1932_1024

Als eerste de shower foam. Het is een rijk schuimende shower foam die zorgt voor mooi, romig schuim. Bij dit product is de mandarijn wat meer aanwezig. Maar wel op een warme manier. Verder ruik je vanille en kaneel. Het is een fijn product om te gebruiken voor onder de douche. Het schuim is stevig en doet gewoon goed zijn werk. Wat ik mooi vind is dat de tekst Embrace your body with love op de fles staat. Een mooie, positieve boodschap.

thumb__MG_1935_1024

thumb__MG_1936_1024

Door met de shimmering body cream. Ook weer met een mooie tekst. Moments of richness make you happy. Een crème om bijvoorbeeld aan te brengen na het douchen. De geur is zo goed als hetzelfde als die van de shower foam, maar misschien net iets frisser. De body cream is vrij dun en smeert gemakkelijk uit. Ik vind ‘m wel iets plakkerig, maar dat trekt wel weg. Na het aanbrengen van deze body cream was mijn huid een stuk zachter, heel fijn. Alleen de shimmering… Ik weet het niet hoor.

thumb__MG_1939_1024

De bovenstaande foto is bewust van wat mindere kwaliteit omdat je hier goed op mijn hand de shimmering kunt zien.
Voor de feestdagen kan ik mij voorstellen dat het leuk is en het is ook echt subtiel hoor, maar mij doet het niet zoveel. Ik zal deze body cream gewoon gebruiken, want onder al die warme spijkerbroeken en dikke truien in de winter zie je het toch niet en door de geweldige geur is het veel te zonde om dit product in de kast te laten liggen.

thumb__MG_1944_1024

Als laatste een geurkaars. Wel iets waar je van moet houden, want niet iedereen vind het lekker. Ik heb soms een geurkaarsje aan, en dan doe ik ‘m uit na een uurtje. Dan blijft de geur nog lang genoeg hangen, maar is het niet zo heftig aanwezig. De geur van deze kaars is subtiel, wat ik wel prettig vind. Met dezelfde geur van mandarijn, vanille en kaneel. Een warme geur die nog even terug laat denken aan de gezellige feestdagen.

thumb__MG_1954_1024

Nu snel je jas aan en naar de Etos rennen. Zoals gezegd is dit een limited edition en eigenlijk niet meer verkrijgbaar. Deze giftbox is nu in de aanbieding voor maar €9,- Dat is het wat mij betreft meer dan waard!

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: