Mijn favoriete parfum: la vie est belle

Als ik de vraag krijg: ‘Wat voor lekker luchtje heb jij op?’ Dan is het eigenlijk altijd La vie est belle, van Lancôme! Ja, eerlijk is eerlijk, ik heb best wel wat parfum. Die ik stuk voor stuk allemaal graag draag en afwissel. Maar het geurtje dat ik jullie vandaag wil laten zien is echt mijn topfavoriet! Wil je meer weten? Kijk dan gauw verder.

thumb_IMG_6329_1024

Lancôme is een luxe merk met verzorgingsproducten, make-up en parfums. Ik vind de reclamecampagnes altijd prachtig en kan er heerlijk bij wegdromen! Vandaag laat ik jullie kennismaken met mijn favoriete product van Lancôme. Namelijk het populairste parfum van Lancôme La vie est belle! Een heerlijk parfum, dat altijd complimentjes oplevert. Die wil iedereen wel toch?!

thumb_IMG_6341_1024

Laten we eerst even de fles wat beter bekijken. Hij is zwaar, sierlijk in eenvoud en heeft een leuk grijs strikje als detail. De dubbele laag glas aan de onderkant geeft je een extra luxe gevoel. De kleur is romantisch roze en past goed bij de geur.

thumb_IMG_6332_1024

La vie est belle betekent: het leven is mooi. Alleen dat vind ik al een prachtige naam voor een parfum. De geur is zoet, sterk, maar toch niet té aanwezig. Lancôme zegt dat La vie est belle een geur is met de meest zeldzame en zuivere, natuurlijke ingrediëntenDe pure extracten van de Iris, arabische jasmijn, en oranjebloesem vormen de hartnoten. De peer en zwarte bes geven La vie est belle haar zoete geur als topnoot terwijl patchoeli, praline en vanille zorgen voor een diepere basisnoot.

thumb_IMG_6350_1024

Ik ben mij er goed van bewust dat een parfum heel persoonlijk is. Elk parfum geurt op elk persoon anders en soms kan je een geurtje in de winkel heel lekker vinden ruiken maar past het naderhand toch niet zo bij je. Niks zo persoonlijk als smaak! Toch raad ik je aan om La vie est belle een keertje te testen als je in een parfumerie bent! Ik ben namelijk groot fan!

La vie est belle, eau de parfum is verkrijgbaar bij de bekende parfumeriewinkels of online.

30 ml. €59,40
50 ml. €85,05
75 ml. €108,-

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

 

 

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike