I heart chocolate salted caramel oogschaduw palette

Waar moet ik beginnen?! Bij het merk? Bij het palette? Bij de look? I don’t know! Zo veel te vertellen en ook behoorlijk veel foto’s om te laten zien. Ik denk dat ik maar gewoon moet beginnen bij het begin. Als ik het zo zeg klinkt het natuurlijk ontzettend logisch.. 😉 Let’s go!

thumb_IMG_5104_1024

Eerst maar even wat over het merk. Makeup Revolution is een Engels merk dat is opgericht in 2014 in Londen. Het doel was om kwalitatief goede, maar ook betaalbare make-up te maken voor iedereen. Binnen dit merk valt ook de naam I heart makeup. Van dit merk heb ik een prachtig oogschaduw palette getest, die ik graag aan jullie wil laten zien.

thumb_IMG_4811_1024

thumb_IMG_4816_1024

Dit is ‘m! Het I heart chocolate salted caramel oogschaduw palette. Wat een mond vol zeg! Waar de naam vandaan komt is natuurlijk gelijk te zien aan de verpakking. Een chocoladereep met de kleur van druipende karamel. Dit merk heeft allerlei varianten van dit oogschaduw palette. Zo is er ook een witte reep, een roze, een melk en een pure reep te vinden in het assortiment. Met in het thema bijpassende kleuren oogschaduw. Alle kleuren hebben een naam (leuk!) en in het palette zit ook nog een kwast (kwaliteit helaas niet zo goed).

thumb_IMG_5106_1024

thumb_IMG_4862_1024

Het palette is verpakt in een kartonnetje (wat al kapot ging voordat ik thuis was) met daarop de naam, de oogschaduw kleuren en de ingrediënten. Eerlijk is eerlijk, what you see is what you get. De kleuren achterop de verpakking komen goed overeen met de daadwerkelijke kleuren in het palette. Er is veel afwisseling tussen shimmer en matte tinten. Laten we is gaan kijken naar de swatches.

thumb_IMG_5196_1024

delicious – tempt – heavenly – drizzle – enjoy

thumb_IMG_5198_1024

choc – cake – perfect – crunch – sweet – fudge

thumb_IMG_5201_1024

salted – candy – caramel – spoon – yum

Zoals je kunt zien vallen sommige tinten wat weg en zijn andere tinten wat korrelig. Dit is vooral het geval bij de matte tinten. Die zijn ook niet allemaal even goed gepigmenteerd. Toch vind ik het voor dit geld er goed uitzien en ben ik ontzettend benieuwd hoe de kleuren gaan uitpakken op mijn ogen.

thumb_IMG_5142_1024

Nou voor deze look heb ik heel wat kleurtjes gebruikt. Dit vooral omdat ik bepaalde kleuren had gebruikt die compleet wegvielen. Dus dan maar weer met een andere kleur er overheen. Ik vind de look die ik heb gemaakt iets te heftig voor overdag, maar is voor een avond uit helemaal geschikt. Je kan met dit palette wat dat betreft alle kanten op. Een zware look is snel gemaakt, maar ook voor een subtiele look zijn er genoeg mogelijkheden.

thumb_IMG_5146_1024

thumb_IMG_5175_1024

Hier nog even een foto van de gehele look. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk maar weinig warme, bruine oogschaduw kleuren gebruik, maar ik vind dit hartstikke leuk staan en ga dit palette er dan ook zeker vaker bijpakken.

thumb_IMG_4822_1024

Het I heart chocolate salted caramel oogschaduw palette is onder andere verkrijgbaar bij de webshop van boozyshop, voor €9,95. Maar ook het Kruidvat heeft af en toe een actie waarbij ze de repen van I heart makeup verkopen.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike