I Heart Makeup: Golden Bar & Bronze and Glow palette

Ik heb al meerdere chocoladepaletten van I Heart Makeup in mijn collectie. Allemaal vind ik ze even fijn en ik gebruik ze ook regelmatig. Maar nu zijn er wel twee hele bijzondere paletten uitgekomen. Een oogschaduwpalette en een bronzer- en highlighter palette. Beide hebben de bekende vormgeving met chocoladeblokjes, maar nu met druipende, gesmolten GOUDEN chocolade. Je begrijpt: deze kon ik natuurlijk niet laten liggen! Kijk gauw mee!

thumb__mg_8961_1024

Dit zijn de twee paletten samen. Een groot oogschaduwpalette (golden bar) en een wat kleiner Bronze and Glow palette. De verpakking is gewoon van karton met een doorkijkvenster zodat je het palette goed kunt zien. Het kartonnetje was bij mij al kapot voordat ik thuis was, maar die mik ik toch gelijk in de prullenbak dus dat vind ik geen probleem.

thumb__mg_9030_1024

Dit zijn de paletten zonder verpakking. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en voelen solide aan. Voor de één zijn ze misschien echt veel te kitsch, maar ik vind het echt leuk! Ook omdat ik zoiets nog niet eerder heb gezien. Verder vind ik dat bruin met dat goud een mooie combinatie. Ook geeft het goed weer wat je kan verwachten als je het palette openmaakt. Laten we de paletten wat beter gaan bekijken.

thumb__mg_8975_1024

thumb__mg_9015_1024

thumb__mg_9017_1024

Dit is het Golden Bar oogschaduwpalette. Je ziet 2 highlighters, namelijk linksboven en rechtsonder. Deze zijn groter  dan de overige 14 oogschaduws. Je ziet alle oogschaduws je al gelijk tegemoet glanzen. De ene wat meer dan de ander, maar er zitten geen matte oogschaduws in dit palette. Laten we kijken naar de swatches.

thumb__mg_8994_1024

thumb__mg_9206_1024

Links zie je een koele, witte highlighter waar enorm veel pigment vanaf komt. Dat is trouwens van alle oogschaduws uit dit palette het geval. Verder vind ik de tweede kleur op de swatch heel mooi.

thumb__mg_9207_1024

Bling bling! Het goud komt je hier echt tegemoet. Voor de afwisseling nog een donkergroen en een diep bruine kleur. Ik vind de derde kleur echt prachtig. Perfect voor kerst!

thumb__mg_9209_1024

Deze kleuren neigen wat mij betreft wat meer naar het koper toe. Ook heel mooi. De eerste twee kleuren lijken veel op elkaar, maar de derde kleur is echt heel gaaf. De rij eindigt weer met een highlighter, alleen nu met een warme ondertoon.

Ik heb natuurlijk ook een look gemaakt met deze oogschaduws. Kijk maar mee.

thumb__mg_9177_1024

thumb__mg_9176_1024

Ik ben begonnen met de highlighter die je rechtsonder in het palette kunt vinden en verder heb ik veel goudtinten gebruikt van de tweede rij en vervolgens heb ik geblend in mijn arcadeboog met de koperkleur van de laatste rij. Kom ik gelijk bij een minder puntje. Het is wat lastig om te omschrijven welke kleuren ik heb gebruikt want de oogschaduws hebben geen namen. Ten eerste vind ik dat altijd heel erg leuk en ten tweede is het ook makkelijk omdat je dan handiger kan vertellen welke kleuren je precies hebt gebruikt. Neemt niet weg dat ik hartstikke tevreden ben met deze look. Wat een pigment! Helemaal geschikt voor tijdens de feestdagen.

thumb__mg_8998_1024

thumb__mg_9005_1024

thumb__mg_9008_1024

Dan gaan we verder met het Bronze and Glow palette. De vormgeving is hetzelfde als het oogschaduwpalette. Een chocoladereep met gouden blokjes! Als je het palette opent zie je links een matte bronzer en rechts een highlighter. De bronzer zit in een net wat kleinere pan dan de highlighter. Door naar de swatches!

thumb__mg_9011_1024

thumb__mg_9203_1024

De bronzer is matt, maar wel heel licht van kleur. Hij lijkt op de swatch wat oranje, maar dat komt echt door de foto. Dat is namelijk niet zo op je gezicht. Ik denk wel dat de bronzer alleen geschikt is voor mensen met een hele lichte huidskleur, anders valt ‘ie al gauw weg. De highlighter is zoals je mag verwachten. Veel glans en prima pigmentatie. Leuk trouwens dat er ook nog een patroontje te zien is. Nog meer druipende chocolade!

thumb__mg_9174_1024

thumb__mg_9173_1024

Je ziet dat zelfs met mijn lichte huid de bronzer niet heel erg aanwezig is. Voor mij is dat eigenlijk prima, ik hou wel van subtiel. Op mijn jukbeen heb ik de highlighter aangebracht. Ook deze is wat mij betreft echt perfect voor mijn huid en wensen.

thumb__mg_9197_1024

Hier nog even een full-face foto van alle producten in actie. Wat zijn dit toch weer twee ontzettend leuke producten van I Heart Makeup. De vormgeving, de pigmentatie en het uiteindelijke resultaat zijn echt top!

thumb__mg_9052_1024

Wat mij betreft zijn deze paletten echt twee musthaves voor de feestdagen! Ze passen perfect bij deze tijd van het jaar, maar zijn ook daarna nog hartstikke welkom in mijn stash! De Golden Bar is voor iedereen geschikt die ook maar een beetje van glimmende oogschaduws houdt, en het Bronze and Glow palette is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichte huid.

Ik heb beide paletten bij het Kruidvat gekocht. De paletten zijn helaas niet meer online verkrijgbaar, maar van de week lagen er echt nog wel een aantal in de winkel waar ik ze heb gekocht. Het Golden Bar eyeshadow palette kost €9,59 en het Bronze and Glow palette kost €6,49.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: