Instagram Tag 2017

Uren scrollend door Instagram om de meest mooie foto’s te bekijken van de mensen die je volgt. Ik vind het nog steeds leuk! Het is alleen jammer dat Instagram zelf bepaald wat je wel of niet ziet door het algoritme, ik hoop toch dat ze dat ooit nog is gaan terugdraaien. Door Lesley werd ik getagd om de Instagram Tag in te vullen. Leek mij leuk, beetje nostalgisch door mijn eigen foto’s ‘bladeren’ van het afgelopen jaar! Kijk je mee?

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

thumb_best nine instagram_1024

Dit zijn de foto’s die in 2017 de meeste likes op Instagram hebben gekregen. Best een zooitje zo bij elkaar eigenlijk. Gelijk een goed voornemen voor 2018. Zorgen voor een wat mooiere feed, en sowieso meer foto’s plaatsen. Dit jaar waren het er niet zo heel veel viel mij op.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

thumb__MG_1515_1024

Voor nu is dit de laatste foto die ik heb gepost. Maar misschien komt er nog wel eentje bij dit jaar! Ik was een avondje foto’s aan het bewerken en toen kwam ik ook deze foto tegen. Die vond ik leuk (en mooi genoeg) om te delen!

Wat is de allereerste foto die je plaatste (in 2017)op Instagram?

thumb_thumb_IMG_6519_1024_1024

Dit was de allereerste foto die ik heb geplaatst. Op 2 januari op een boot in Kopenhagen. Heerlijke trip was dit. Heel koud maar wel een fijn zonnetje. Dat zijn voor mij toch de fijnste dagen in de winter. Als een ijsklompje kwam ik van deze boot af, maar het was het meer dan waard!

Wat is de allerleukste foto van jezelf in 2017 waar je zelf opstaat?

thumb_IMG_3359_1024

Ik haat poseren! Ik kan het niet, het lukt niet en ik mopper altijd op het resultaat. Hier kon ik eindelijk mijn nieuwe jas aan die al een poosje in de kast hing en ik vroeg mijn vriend even snel een fotootje te maken. Dit was het resultaat. Ik was er zelfs blij mee voor de verandering!

Van welke Instagram foto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

thumb_thumb_IMG_2376_1024_1024

Veel mensen denken dat deze foto niet ‘echt’ zelf gemaakt is, zo sprookjesachtig. Maar mijn vriend heeft deze foto toch echt zelf gemaakt. Je ziet vast al waar het is! Disneyland Parijs. De trip kwam vrij spontaan in ons op, kaartjes gekocht voor Disney, hotel in Parijs geboekt en gaan. Het was echt heel erg leuk!

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

thumb_Schermafbeelding 2017-12-28 om 12.15.43_1024

Ik hartje Bagels. Ik vind het heerlijk. Vooral deze tapasbagels die je kunt bestellen bij Bagels&Beans. Kleine stukjes bagels met allerlei lekkere dingetjes die je erop kunt doen. Ik krijg er spontaan trek van!

Wat is de allerleukste foto die je 2017 maakte van een (huis)dier?

thumb_thumb__MG_1225_1024_1024

Beetje flauw deze foto, maar er staat in ieder geval een dier op! We hebben nu geen huisdieren maar we willen heel graag een kat een goed plekje geven bij ons in huis. Ik denk dat het dit jaar gaat gebeuren!

Welke fotobewerkingsapps (of instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Ik gebruik eigenlijk helemaal geen apps om te bewerken. Soms in de app van Instagram zelf maak ik de foto iets lichter of het contrast iets beter, maar verder pruts ik er zo weinig mogelijk aan.

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

#blog #blogger #review #blogpost #selfie
Denk deze?! Voornamelijk gericht om meer mensen naar mijn account te krijgen en hopelijk gaan die mensen dan vervolgens door naar mijn blog. Het is een middel om te laten weten dat er weer een artikel online staat.

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Ik heb niet echt 3 favorieten. Iedereen die ik volg op Instagram vind ik leuk, anders zou ik ze niet volgen 😉

Dit was de Tag over mijn Instagram foto’s van afgelopen jaar. Het was leuk om even terug te kijken en ook goed om gelijk wat nieuwe goede voornemens te maken voor 2018! De Tag is trouwens bedacht door Danielle!

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: