Kiko Blush Cocoa Shock

Wat vind ik het toch fijn dat er steeds meer beautywinkels uitbreiden naar andere plaatsen dan alleen Amsterdam en Rotterdam. In Arnhem is er nu ook een Kiko en het is toch veel fijner om de producten in een winkel te kunnen bekijken dan alleen op foto’s in een webshop. Vandaag laat ik jullie een blush palette zien met twee kleuren. Kijk je mee?

thumb_img_6996_1024

De naam van het palette is Blush Cocoa Shock en ik heb de kleur 02 Silky rose and mauve. Nu is de bedoeling van de vormgeving van het palette ook gelijk een stuk duidelijker. Het lijkt net op twee blokjes chocolade! Als je het palette opendoet komt je gelijk een lichte vanillegeur tegemoet. Hadden ze dan misschien beter een chocoladegeurtje van kunnen maken. Dan had het nog beter gepast! De geur is niet storend en ook verdwenen zodra je de blush hebt aangebracht.

thumb_img_7014_1024

De binnenkant! Links zie je een lichtroze kleur en rechts een mauve tint (beetje oudroze.) Dit soort tinten passen altijd goed bij mijn lichte huidskleur. Kiko zelf geeft aan dat de kleuren heel goed afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn, maar dat je ze ook met elkaar kunt mengen.

thumb_img_7017_1024

Van heel dichtbij. De blush is gebakken en dat zorgt voor een natuurlijk en fris resultaat. Elke blush heeft een inhoud van 3 gram en daar doe je best wel lang mee. Prima dus!

thumb_img_7024_1024

De swatch. Links is weer de roze kleur en rechts mauve. Zoals je kunt zien zijn de blushes ontzettend goed gepigmenteerd en ook op mijn wangen komt er meer dan genoeg kleur vanaf. Laten we maar is gaan kijken!

thumb__mg_8002_1024

thumb__mg_8017_1024

Een foto van dichtbij en wat verderaf. Op de foto’s hierboven heb ik de twee kleuren met elkaar gemengd. Dat geeft wat mij betreft het mooiste resultaat. Het is een blush die je goed ziet, maar die toch subtiel is. Het geeft mijn bleke gezicht in ieder geval gelijk een frisse kleur. De blush brengt mooi egaal aan en de kleur is goed op te bouwen. Dat is fijn voor als je een wat minder bleke huid hebt.

thumb_img_7018_1024

Wat ben ik blij met dit blush palette van Kiko! Ik gebruik het bijna elke dag en ben er ontzettend blij mee. De kleuren passen goed bij mij en de houdbaarheid is ook meer dan prima. Van deze serie zijn er ook nog drie andere paletten, met daarin natuurlijk andere kleuren.

Dit palette van Kiko kost €10,90 en is verkrijgbaar bij de Kiko winkels of online.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike