Kruidvat Spa Secret Magic of Brazil

Het Kruidvat heeft enige tijd geleden een eigen Spa Secrets lijn uitgebracht. Vergelijkbaar met de producten van Rituals, alleen een stuk betaalbaarder. Bij elke lijn staat er één land centraal. Marokko (rood), Japan (groen) en Bali (geel) zijn al aan de beurt geweest (waarvan Bali echt mijn absolute favoriet is!) Maar het is nu tijd voor Brazilië. Zou het misschien iets met de olympische spelen te maken hebben? Hoe dan ook, ik heb drie van de vier producten getest en die laat ik je zien in dit artikel!

Van de Magic of Brazil lijn review ik de Shower Foam, de Shower Nectar en de Bodycreme. Er is ook nog een Body Oil, maar omdat ik helemaal niet van olieachtige producten hou heb ik die niet meegenomen.

Maar ik begin gelijk met de hoofdreden waarom je dit product zou moeten aanschaffen. De GEUR! Die is echt geweldig. Zoet, exotisch en bloemig. Het is een hele krachtige geur in eerste instantie, maar na het aanbrengen vervliegt de heftigheid en blijft er een subtiele, maar heerlijke geur over.

thumb_ART test0240_1024

thumb_ART test0252_1024

Ik begin gelijk met mijn favoriet. Namelijk de Shower Foam. Ik vind dit altijd een erg prettig product. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, maar zodra je er wat water bijvoegt wordt het een hele rijke hoeveelheid waar je prima je hele lichaam mee kunt wassen. En had ik al gezegd dat de geur fantastisch is?!

thumb_ART test0242_1024

thumb_ART test0253_1024

We gaan door met de Shower Nectar. Eerlijk gezegd had ik niet echt een idee wat ik mij hierbij moet voorstellen. Maar als je goed kijkt kun je zien dat het een doorzichtige, olieachtige substantie is waar je je mee kunt wassen. Als de olie in contact komt met water dan ontstaat er een schuim. Niet zoveel als bij de Foam, maar wel genoeg. Deze maakt de huid ook heerlijk zacht. Voor mij niet de topper, maar dat komt doordat de Foam al mijn favoriet is.

thumb_ART test0245_1024

thumb_ART test0249_1024

Tot slot de Bodycreme. Deze is vanzelfsprekend voor na het douchen. De crème voelt rijk aan en voedt de huid heel goed. Doordat de crème vrij dik is, smeert het wat stroef uit en is na het aanbrengen ook een beetje plakkerig. Dit trekt wel snel genoeg weg en dan blijft er een heerlijk gevoel over. Ook de geur van dit product blijf je goed ruiken.

thumb_ART test0235_1024

Wat mij betreft zijn dit echte aanraders! Heerlijk om zelf te gebruiken, maar ook heel leuk om te geven! Ik moest van mijzelf een keus maken. Brazilië of Bali? Maar eerlijk, ze staan gewoon samen op plek 1!

Shower Foam €3,99
Shower Nectar €4,99
Bodycreme €4,99

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike