La vie est belle L’Eclat

Eerder heb ik jullie al kennis laten maken met mijn favoriete parfum. La vie est belle, van Lancôme. Inmiddels is er een nieuwe variant uit van dit parfum. Namelijk La vie est belle L’Eclat. Deze kreeg ik cadeau en ik wil jullie er graag wat meer over vertellen. Kijk je mee?

thumb__MG_1395_1024

thumb__MG_1385_1024

Zowel de verpakking als de flacon lijken heel erg op het origineel. Het is dan ook niet gek dat de geuren op elkaar lijken. Volgens Lancôme is dit parfum wat frisser en lichter. Het hoofdingrediënt is oranjebloesem, deze staat voor licht, geluk en vrijheid. Verdere ingrediënten zijn bergamot, mandarijn en vanille.

Toen ik voor de eerste keer de reclame voorbij zag komen op tv met de prachtige Julia Roberts wilde ik gelijk naar de parfumerie rennen om te gaan ruiken aan dit parfum. Zou ik het net zo lekker vinden als het origineel? Op de één of andere manier kwam het er maar niet van en uiteindelijk heb ik dit parfum cadeau gekregen. Na uitvoerig snuffelen en vergelijken ben ik tot de conclusie gekomen dat ze beide heel lekker zijn. Toch ga ik nog steeds voor ‘de gewone’ La vie est belle. Die vind ik net nog wat spannender en beter bij mij passen. Dat neemt niet weg dat ook de L’Eclat echt heerlijk is. Inderdaad wat frisser en lichter en daardoor ook iets sneller vervlogen. Wel een geur die uitermate geschikt is om ook overdag te dragen.

thumb__MG_1400_1024

thumb__MG_1406_1024

De flacon vind ik echt prachtig! Deze lijkt natuurlijk ontzettend op de eerste variant, maar de manier waarop het glas is geslepen geeft het toch een extra dimensie. De facetten op het glas (schijnbaar 221 stuks!) glinsteren je tegemoet. Het strikje onder de dop is wat lichter grijs van kleur. Heel mooi! Verder heeft deze flacon dezelfde dubbele laag glas, wat een echt luxe gevoel geeft.

thumb__MG_1397_1024

Wat een lekker fris parfum van Lancôme! Wat mij betreft een aanrader. Zeker als je ook van de originele La vie est belle houdt. Ik zou zeker een keer gaan snuffelen bij de parfumerie en wat mij betreft is het een mooi cadeau om te geven (of te krijgen!) voor tijdens de feestdagen.

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

 

Ook leuk om te lezen: