Lush gezichtsmasker ‘Mask of Magnaminty’

Zoals ik in mijn eerste, echte artikel al heb geschreven heb ik mij een aantal weken geleden in Londen gek geshopt bij de Lush winkel op Oxford street. Voornamelijk om al mijn favorieten groots in te slaan! Dit masker hoort daar ook zeker bij. Ondanks het gekke, groene kleurtje is het een masker om van te houden. Kijk je mee?

thumb_IMG_4904_1024

Groen is het zeker! Met stukjes.. Dat klinkt echt een stuk smeriger dan het is. Belooft! De geur is wat lastiger te omschrijven. Pepermunt ruik je zeker, dat is logisch maar verder ruikt het gewoon fris.
Maar waar is dit masker eigenlijk voor bedoeld? Volgens Lush is dit masker ideaal als je een heel fris en schoon gevoel wilt hebben. Als je last hebt van onzuiverheden of puistjes dan kan dit masker heel goed voor je werken door de ingrediënten die erin zitten. Het masker is geschikt voor zowel op je gezicht als op je rug.

thumb_IMG_4898_1024

Schermafbeelding 2016-06-09 om 17.15.29

*bron

Zoals je ziet heeft dit product veel natuurlijk ingrediënten. Verschillende kleisoorten die er voor zorgen dat het vuil uit je poriën wordt gehaald, maar ook verzorgende ingrediënten zoals honing en teunisbloem olie die bekend staan om hun genezende werking. Ook helaas wat parabenen helemaal onderaan de lijst. Maar dat komt omdat het product zichzelf conserveert. Op deze manier kan je het product langer bewaren en hoeft het ook niet gekoeld bewaard te worden. Mocht je dat nou echt niet willen, dan kan je ook de verse maskers van Lush proberen die je in de koelkast moet bewaren. Die bevatten geen parabenen.

thumb_IMG_4896_1024

Zoals je kunt zien is het masker super makkelijk te gebruiken. Een lekkere, dikke laag op je gereinigde gezicht aanbrengen en dan 5 tot 10 minuutjes laten zitten. (Op de site staat 10 tot 15 minuten.) Dit masker wordt niet hard, waardoor het makkelijk weer te verwijderen is. Doordat er wat ‘stukjes’ inzitten kun je gelijk je huid ook een beetje scrubben tijdens het verwijderen van dit masker.

thumb_IMG_4915_1024

thumb_IMG_4918_1024

Op de foto’s hierboven zie je hoe het masker eruit ziet als het is aangebracht op je huid. Je kan op beide foto’s de eerder genoemde scrubdeeltjes (adukibonen) zien zitten. (Ik blijf het toch gewoon stukjes vinden!) Na het aanbrengen zie je er een beetje uit als een groen monstertje, maar het voelt geweldig. In het begin prikt het een beetje, alsof je gewoon voelt dat het masker aan het werk is. Maar dat prikken bedoel ik op een goede manier. Soms prikt een product namelijk omdat het je huid irriteert. Dat is met dit masker zeker niet het geval!

thumb_IMG_4887_1024

Ik ben ondertussen toe aan mijn derde potje van dit masker. Dat geeft wel aan dat ik er erg over te spreken ben. Onzuiverheden en puistjes (die ik helaas nog steeds heb) zijn echt een stuk minder aanwezig en die vervelende onderhuidse ontstekingen heb ik sinds dit masker helemaal niet meer gezien en gevoeld. Yes!

Lush en ik zijn vriendjes! Dat bewijst dit masker maar weer al te goed!

Dit masker is verkrijgbaar in de winkel en online.

125 gram €8,60
315 gram €16,25

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike