Lush Lipscrub popcorn

Owjee, ik hoor jullie al bijna denken! Komt ze weer met haar Lush! Ja sorry, ik ben gewoon fan. En om je gelijk maar te waarschuwen, er komen nog meer artikelen aan met producten van Lush. Maar dat is dan en dit is nu. Nu ga ik het hebben over deze lipscrub. Met popcorn geur en smaak! Kijk je mee?

thumb_IMG_5456_1024

thumb_IMG_5469_1024

Ik heb altijd graag lipstick op en dan ook nog is matte lipstick. Alleen niks is dan zo lelijk als dat je dan heel veel velletjes op je lippen hebt, die dan extra worden benadrukt als je ook nog is lipstick op hebt. Vandaar dat het belangrijk is om je lippen soms te scrubben. De één heeft wat meer last van velletjes (zoals ik) dan een ander, maar geloof mij: met deze lipscrub van Lush is het geen straf om je lippen te scrubben.

thumb_IMG_5471_1024

thumb_IMG_5474_1024

Dit is de scrub van dichtbij. De scrub bevat suiker en zout! Volgens Lush verwijderen die korreltjes dode huidcellen op een zachte manier en wordt ook de bloedsomloop in je lippen gestimuleerd, zodat je lippen zacht en glad worden.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 12.51.22

bron

Dit zijn alle ingrediënten. Veel verzorgende oliën en inderdaad suiker en zout om daadwerkelijk goed te kunnen scrubben. De laatste twee ingrediënten doen je wenkbrauwen misschien een beetje omhoog gaan. Knettersnoep en smaakstof? Dit komt omdat je als je klaar bent met scrubben je gewoon met je tong je lippen schoon kunt likken en het dan net lijkt als je echt popcorn eet! Het is nog lekker ook!

thumb_IMG_5463_1024

Het mag duidelijk zijn. Ook dit product van Lush is weer een blijvertje. Ik ben inmiddels toe aan mijn derde potje en vind het topspul! Regelmatig scrubben en je lippen blijven mooi glad en verzorgd.

De scrub is ook nog verkrijgbaar in de smaak en geur: Bubblegum en Mint Julips. Die laatste heb ik al is geprobeerd en vond ik niet helemaal geweldig. Bubblegum ruikt vooral erg zoet en trekt mij daarom niet zo.

In een potje zit 25 gram en dit kost €8,95. Vanzelfsprekend is deze scrub verkrijgbaar in de Lush winkels en online.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

 

Ook leuk om te lezen: