Lush Refresher

Sommige mensen douchen omdat het moet. Ik douche het liefst twee keer per dag, omdat ik het gewoon heerlijk vind. Wat het douchen dan natuurlijk nog extra leuk maakt is als je bijzondere doucheproducten hebt. Het product wat ik je vandaag wil laten zien valt zeker in deze categorie. Een jelly! Benieuwd? Kijk maar mee!

img_3841_1024

Zoals jullie ondertussen echt wel weten ben ik gek op Lush. Overal in huis zijn wel producten te vinden van dit merk. Maar in de douche zijn toch echt de meeste pareltjes te vinden. Zo ook deze jelly.

img_3838_1024

Je kunt dit doucheproduct op meerdere manieren gebruiken. Het kan bijvoorbeeld in de koelkast of in de vriezer bewaart worden. Je begrijpt dat het dan extra verfrissend is om deze gel te gebruiken. Ik hou niet zo van kou en bewaar het dus gewoon in de badkamer op kamertemperatuur. Je kunt er kleine stukjes van afbreken en die dan gebruiken om je mee te wassen maar je kan ook gewoon het hele bakje omkiepen en jezelf dan inzepen met het hele stuk jelly.

img_3844_1024

Zo ziet de jelly eruit als je hem uit de verpakking haalt. Doe voorzichtig! Anders glibbert het zo het afvoerputje in! Je ziet dat er een klein glimmertje inzit, maar die zie je niet meer na gebruik gelukkig. De geur is heerlijk fris en ik vind dit dan ook een fijn product om in de ochtend te gebruiken. Je bent gelijk een stuk meer wakker door de frisse citroengeur, maar er zit ook iets kruidigs in wat erg lekker ruikt.

img_3859_1024

Als je goed kijkt zie je dat ik een klein beetje van de jelly op mijn hand heb aangebracht. In aanraking met water ontstaat er wel iets meer schuim.

img_3837_1024

De ingrediënten van deze jelly.

img_3839_1024

Als je deze jelly ’s ochtends gebruikt is je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen en voel je je gelijk een stuk frisser en energieker door de heerlijke geur. Ook kan ik niet anders zeggen dan doordat dit een jelly is en niet een gewone ‘saaie’ showergel het echt een ontzettend leuk product is om te gebruiken!

Dit product is verkrijgbaar in de Lush winkels en online. Voor een potje van 100 gram betaal je €6,99 en voor 240 gram €13,45.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: