Lush: The Comforter Conditioner & Bubble Bar

Komt ze weer met haar Lush verslaving! Ik hoor het je bijna denken. Maar ik kan er niks aan doen, ik ben gewoon fan. Jullie hebben eerder kunnen lezen dat ik gek ben op The Comforter douche gel van Lush. De geur en natuurlijk de kleur maken mij instant blij. Maar nu is er iets anders wat ik jullie graag wil laten zien. Namelijk een Limited Edition conditioner voor je huid en een Bubble Bar voor in bad. Kijk je mee?thumb__MG_1248_1024

The Comforter is een geur die niet met andere geuren te vergelijken is. Het is zoet, kruidig, warm maar toch ook wel fris. De geur is aanwezig en opvallend. Ik ben er ontzettend gek op, maar ik zou het ook snappen als je het niks vindt. Het ingrediënt wat het meest opvalt is Cassis Absolue. Dit zorgt voor de diepe geur van zwarte bessen.

thumb__MG_1254_1024

We beginnen met de Bubble Bar. Dit is een product dat je kunt gebruiken in bad. Je houdt de Bubble Bar onder de stromende kraan en je bad loopt niet alleen vol met water, maar er verschijnen ook overal bubbels (schuim). Te vergelijken met een ‘gewoon’ badschuim. De geur verspreidt zich door de badkamer en het water kleurt prachtig roze.

Schermafbeelding 2017-04-03 om 21.02.11

Bron afbeelding.
Dit zijn de ingrediënten. Het zijn allemaal ‘veilige’ ingrediënten, want dat is waar Lush voor staat. Ook worden de producten van Lush niet op dieren getest en ze kopen alleen ingrediënten bij bedrijven die ook niet op dieren testen.

thumb__MG_1259_1024

Door met de Body Conditioner. Waar het woord conditioner precies vandaan komt is mij niet helemaal duidelijk. Wat ik wel weet is dat de substantie dikker is dan een lotion, maar wel weer dunner dan een body butter. Misschien dat de naam daar iets mee te maken heeft, de substantie is namelijk inderdaad te vergelijken met een conditioner die je ook voor je haar kunt gebruiken. Mocht je dit exemplaar trouwens willen bemachtigen, dan moet je snel zijn. Ter eren van de nieuwe flagship store in Amsterdam heeft Lush een aantal bekende geuren omgezet in een Body Conditioner. Daar is The Comforter er vanzelfsprekend één van. Het is dus een Limited Edition en zit niet in het vaste assortiment voor zover ik heb begrepen. Maar wie weet: als het heel populair blijkt te zijn dan blijft het misschien wel.

thumb__MG_1261_1024

De ingrediënten. Verzorgende oliën, cocoa boter en shea boter. En natuurlijk ook weer die Cassis Absolue, die voor de heerlijke geur zorgt. De pot bevat 450 gram en daar doe je echt wel even mee.

thumb__MG_1264_1024

thumb__MG_1272_1024

Zoals je ziet heeft deze conditioner niet die fel roze, paarse kleur die de Shower Gel en de Bubble Bar wel hebben. Geen idee waarom dat zo is, maar ik denk dat het anders ook heel gek zou zijn om je er mee in te smeren. De geur is trouwens wel precies hetzelfde! De Conditioner is makkelijk smeerbaar en laat geen plakkerig laagje achter.

thumb__MG_1277_1024

Ondanks dat ik al eerder heb geschreven over The Comforter van Lush, hoop ik dat je er blij mee bent dat ik het nu weer heb gedaan. Ik wilde je namelijk deze producten niet onthouden. Andere producten, maar dezelfde fantastische geur. Eerst in bad met de Bubble Bar, dan jezelf afspoelen met de Shower Gel en je tot slot insmeren met de Body Conditioner. Beetje veel van het goede misschien, maar waarom niet! Ik wil best een dag als een Cassis meisje rondlopen, jij niet?!

The Comforter Bubble Bar kost €6,95 per stuk en is verkrijgbaar in de Lush winkel of online.
The Comforter Body Conditioner kost €37, 95 en is verkrijgbaar bij de flagship store in Amsterdam.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike