Lush The Comforter review

Vaak ruik je al eerder dat je in de buurt bent van een Lush-winkel dan dat je het ziet. Ik kan er dan ook nooit zo voorbij lopen zonder even binnen te kijken. Twee weken geleden was ik in Londen en daar zit een enorme Lush op Oxford street. Ik kwam er al snel achter dat de prijzen daar net een fractie lager zijn dan bij ons, dus ik heb mijn mandje aardig volgegooid. Ik zal jullie de komende periode laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Maar vandaag begin ik gelijk met het pronkstuk. Voor mij het allerfijnste wat er in de hele Lush winkel te vinden is. Een enorme fles douchegel! Kijk je mee?

thumb_IMG_4935_1024

Misschien is het je niet voor te stellen dat iemand blij kan worden van een douchegel, maar het is toch echt zo. Dat komt dan voornamelijk door de geur. Die is echt fantastisch. Zoet, warm, kruidig, fris… het heeft het allemaal!

Eerst even een korte uitleg van waar de Lush winkels voor staan. Alle producten zijn vers en met de hand gemaakt. Dit kan je ook zien door de stickers die op alle producten zitten. Daar staat de naam (en een ‘foto’) op van degene die het heeft gemaakt, de datum van produceren en tot wanneer het product houdbaar is.

thumb_IMG_4954_1024

Alle producten zijn proefdiervrij, 100% vegetarisch, 100% vrij van palmolie en 85% is vegan. De producten zijn verpakt in gerecyclede of makkelijk te recyclende verpakkingen. Dit promoten ze nog extra door als je 5 schone verpakkingen inlevert in de winkel, je daar een gratis vers masker voor in de plaats krijgt. (Kijk voor de exacte regels even op de site van Lush.) Lush zorgt er dan voor dat het plastic op een verantwoorde manier wordt gerecycled.

Nou hierdoor voel ik mij natuurlijk gelijk een stuk minder schuldig van dat hierboven genoemde volle winkelmandje.

thumb_IMG_4957_1024

thumb_Schermafbeelding 2016-05-29 om 12.35.05_1024

*bron

Dit zijn de ingrediënten van de douchegel. De ingrediënten in het groen geschreven zijn helemaal natuurlijk en de overige in het zwart zijn veilige, synthetische ingrediënten.

thumb_IMG_4958_1024

Terug naar de douchegel! De douchegel is heftig van kleur! Roze/paars met allemaal kleine glittertjes. Die zie je trouwens niet meer nadat je je hebt afgespoeld. Hij voelt heerlijk aan op je huid en de geweldige geur blijft echt een poos om je heen hangen.

Mocht je een keer in de buurt zijn van een Lush, neem dan alsjeblieft een flesje mee van The Comforter.  Ik durf te garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn!

De producten van Lush zijn verkrijgbaar in de winkel en online.

100 gram €8,95
250 gram €16,95
500 gram €26,95

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike