M.A.C – Brave

Soms moet je gewoon een nieuwe lipstick voor jezelf kopen. Omdat het kan zullen we maar zeggen. Vandaag wil ik jullie mijn nieuwste aanwinst laten zien. Weer een lipstick van M.A.C maar nu met een romige finish in een kleur die altijd kan. Kijken jullie mee?

thumb_IMG_5478_1024

thumb_IMG_5480_1024

De lipstick is verpakt zoals alle lipsticks van M.A.C. Een kartonnen doosje dat simpel is vormgegeven met daarop alle informatie die je nodig hebt. Dit is geen limited-editon, dus de lipstickhuls zelf is gewoon zwart met zilveren afwerking in de welbekende kogelvorm.

thumb_IMG_5491_1024

Zoals jullie ondertussen vast al wel weten hou ik van matte lipsticks. Toch is dit niet altijd even handig. Ik ben namelijk leerkracht op een basisschool en heb dan niet tussendoor tijd om mijn lipstick bij te werken. Het nadeel van matte lipsticks is dat ze niet altijd even mooi slijten en dat het er dus soms gewoon niet meer mooi uitziet. Maar ik wil toch graag lipstick op! Dit is makkelijk op te lossen door voor een lipstick te kiezen met een romige finish. De lipstick slijt dan geleidelijk van je lippen af en je voorkomt dus dat het er niet meer mooi uitziet.

thumb_IMG_5509_1024

De swatch!
Brave is een romige lipstick in een rozige kleur die veel lijkt op mijn eigen lipkleur. De kleur van de swatch komt goed overeen met hoe de kleur er in het echt uitziet. (Beter dan op de foto erboven, daar lijkt de kleur wat roder.) De kleur neigt een beetje naar oudroze. Wat bijzonder is aan deze lipstick is dat de kleur er verschillend uitziet bij verschillende types. Het kan dus zijn dat als jij een andere huidskleur of haarkleur hebt, de lipstick er wat anders uitziet.

thumb_IMG_5546_1024

Brave is zoals je kunt zien een mooie lipstick die eigenlijk altijd kan! Ik ben er dan ook heel erg blij mee en zal deze kleur vaak dragen op de momenten dat ik voor de klas sta!

thumb_IMG_5483_1024

De producten van MAC zijn verkrijgbaar bij verschillende Bijenkorf en Douglas filialen en natuurlijk online via de website. De lipstick kost €19,50.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: