M.A.C – D for Danger

Ik vind de lipsticks van M.A.C echt helemaal te gek en dan vooral de matte lipsticks. Hoe minder glans hoe beter! Er is ontzettend veel keus en soms sta ik voor het schap met al die lipsticks en heb ik geen idee waar te beginnen. Maar deze kleur lipstick had ik hier en daar al voorbij zien komen en maakte mij nieuwsgierig. Ik ben gaan kijken in de winkel en heb de prachtige rode D for Danger aan mijn stash toegevoegd. Is kijken of ik mij er ook ‘gevaarlijk’ mee voel tijdens het dragen. Kijk je mee?

IMG_3651_1024

M.A.C omschrijft deze kleur zelf als een ‘brick red.’  Baksteen dus! Maar dan wel een hele mooie baksteen! De zwarte, kogelvormige huls is natuurlijk kenmerkend voor de lipsticks van M.A.C. Toch zou ik het stiekem best handig vinden als M.A.C voor een andere verpakking zou kiezen. Nu moet ik eerst door heel wat lipsticks zoeken om te kijken of ik degene te pakken heb die ik graag wil dragen. Aangezien de de bovenkant afgerond is, kan ik ze ook niet andersom in mijn bakje leggen om de sticker aan de onderkant te kunnen lezen. Maar aan de andere kant hoort het er ook gewoon een beetje bij en moet ik niet zeuren.

IMG_3654_1024

Zoals je op de swatch kunt zien is het inderdaad rood en mat! Ik heb in de winkel alleen op mijn hand een swatch gemaakt, aangezien ik al een lipstick op had. Maar ik was wel gelijk enthousiast en dat ben ik na het zien van deze swatch weer! So far, so good! Laten we nu is gaan kijken hoe deze lipstick eruit ziet op mijn lippen.
IMG_3688_1024
Het is een rode kleur, maar je ziet duidelijk dat de lipstick een roze-achtige ondertoon heeft, wat ik erg mooi vind en waarvan ik weet dat het goed past bij mijn huid. De lipstick blijft ook goed zitten en houd het zeker een uur of 5/6 uit. Je moet eigenlijk wel een lipliner gebruiken, dan ziet het er strakker en netter uit. (Dat heb ik voor de foto bewust niet gedaan zodat je kunt zien hoe de lipstick eruit ziet zonder hulpmiddeltjes.) De lipstick trekt niet in de lijntjes en droogt ook niet heel erg uit. Na een paar uur is de lipstick aan de binnenkant van mijn lippen wel wat versleten en is het tijd om bij te werken. Ik vind het fijn om na het dragen van deze lipstick voor het slapen een goede lippenbalsem aan te brengen, want dan word ik ook weer wakker met fijne, verzorgde lippen.
IMG_3681_1024
IMG_3683_1024
Ik vind het zelf echt een prachtige kleur. Chique maar toch ook wel stoer. Eigenlijk had ik er een shirt met een Bretons streepje bij aan moeten trekken zoals op mijn foto op mijn homepage, dat had het helemaal afgemaakt!
IMG_3625_1024

Ik ben gek op deze ‘’baksteen’ lipstick van M.A.C en heb deze dan ook al vaak gedragen!

De producten van MAC zijn verkrijgbaar bij verschillende Bijenkorf en Douglas filialen en natuurlijk online via de website. De lipstick kost €19,50.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike