Mijn gekregen kerstcadeaus

Zelf vind ik het altijd leuk om te zien wat andere mensen kopen of krijgen. Al helemaal rond de feestdagen. Het is vast een stukje nieuwsgierigheid! Vandaag laat ik jullie zien wat ik zelf voor een cadeaus heb gekregen van mijn vriend op kerstavond. Ben je benieuwd, neem dan een kijkje!

Elk jaar zeggen mijn vriend en ik tegen elkaar dat we niet te gek moeten doen met cadeautjes, maar op de één of andere manier lukt het nooit. We spreken ook altijd braaf een budget af, maar ook dat is bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Ik moet zeggen dat ik het ook heel leuk vind om cadeaus te geven en al helemaal met kerst. Ook cadeaus krijgen is natuurlijk niet heel vervelend. Dit jaar wil ik jullie graag laten zien wat ik heb gekregen!

thumb__MG_1835_1024

Dit is het populaire Drink Up masker van Origins. Meestal in een olijfkleurige verpakking, maar volgens mijn vriend was dit een speciale verpakking speciaal voor Pink Ribbon. Ik heb het even opgezocht en er zijn inderdaad 5 bekende producten die een roze jasje hebben gekregen. Dit is gedaan om het onderzoek naar borstonderzoek te steunen. Origins schenkt €4,- per verkocht product aan de Breast Cancer Research Foundation. Mooi! Ik ga het masker testen en dan zal ik er nog een review over schrijven.

thumb__MG_1847_1024

Eigenlijk kan ik niet zo goed tegen gekke materialen in mijn oren. Mijn gaatjes doen dan zeer en worden rood. Maar omdat ik wel enorm veel gaatjes heb en wel is wil afwisselen had ik deze oorbellen gevraagd voor kerst. De oorbellen met de omgekeerde driehoek vind ik heel leuk staan. Die anderen vind ik wat te grof. Had verwacht dat ze wat kleiner zouden zijn. Beide zijn te koop op My Jewellery.

thumb__MG_1849_1024

Nog een item van mijn verlanglijstje! Een goede glasvijl. Dat knippen niet zo goed is voor je nagels dat is wel bekend. Maar soms duurde het vijlen zo lang dat ik toch maar ging knippen. Na een beetje research kwam ik erachter dat het misschien wel is aan die flutvijlen lag die ik altijd kocht. Sinds ik deze heb wil ik niet meer anders! Het is echt een hele fijne vijl. Je bent zo klaar en je krijgt er ook nog een mooi reisdoosje bij. Ik ben fan!

thumb__MG_1861_1024

thumb__MG_1863_1024

Ik heb ook nog twee kookboeken gekregen. Toevallig beide met hetzelfde concept. Gezond, snel en simpel koken met maar 5 ingrediënten. Van beide heb ik al wat kookboeken in de kast die ik regelmatig gebruik, dus met deze komt dat ook wel goed. Ik zal er wat receptjes uit gaan maken en dan laat ik weten wat ik er van vind. Misschien een battle tussen de twee boeken? Laat maar weten of je dat wat lijkt.

thumb__MG_1869_1024

Al jaren gebruik ik eigenlijk hetzelfde tasje. Schandalig eigenlijk, want ik heb een kast vol! Maar toch wilde ik graag wat anders. Je kan nooit genoeg tasjes hebben toch… Deze vind ik mooi om te gebruiken bij wat bijzondere gelegenheden. De steentjes glimmen mooi en geven het tasje een wat chiquere uitstraling. Er zit een rits in (vind ik altijd een pré) en er past een portemonnee, een telefoon en ook nog wel een lipstick in. Heel groot is ‘ie niet, maar dat hoeft ook niet voor mij. Als hetgeen wat je nodig hebt er maar in past. Dit tasje is van New Look maar gekocht via Zalando.

thumb__MG_1876_1024

Ik had deze sticker voor op een laptop al maanden geleden ergens op Etsy gezien. Mijn vriend had het goed onthouden en ik heb deze gekregen. Het aanbrengen ging echt ontzettend makkelijk en hij zat in één keer goed. Eigenlijk dacht ik dat alle plantjes en bloemetjes losse stickers waren, zodat je zelf kon beslissen wat je waar wilde plakken. Maar het is dus een grote sticker. Iets teleurgesteld maar eenmaal aangebracht vind ik ‘m toch wel mooi.

thumb__MG_1881_1024

Jaja een abonnement op de Donald Duck! Ik vind het zo leuk! Ook iets wat ik ooit een keer terloops had laten vallen dat het mij leuk zou lijken om elke week een Donald Duck in de brievenbus te vinden. Om ‘m na het lezen mee te nemen naar school zodat de kinderen in mijn klas er ook nog plezier van kunnen hebben. Handig aan een cadeaukaart is dat je er zelf een bedrag op kunt zetten en dat je dan online kan zien hoe lang je de Donald Duck voor dat bedrag kan ontvangen. Eventueel kan je zelf als je wilt dat bedrag dan nog wat verhogen. Na die tijd stopt het abonnement automatisch.

Ik had ook nog een blouse en een trui gekregen maar die zaten beide helaas voor geen meter. Die gaan dus weer terug. Zoals je ziet ben ik onwijs verwend en ik ben ook heel blij met al mijn cadeautjes. Als je zo kijkt is het ook echt van alles wat. Leuk! Mijn vriend had dit jaar maar één cadeau op zijn wishlist en dat was een Apple Watch. Die heb ik hem gegeven voor kerst, en hij is er helemaal blij mee. Verder heeft hij nog een agenda van Moleskine gekregen en een camerapen. Ook mocht een mooi paar kerstsokken niet ontbreken natuurlijk. Nu zijn we blut! haha.. Gelukkig kunnen we weer een jaar sparen voor volgend jaar kerst!

Heb jij leuke cadeaus met kerst gekregen en/of gegeven?

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: