Nars Albatross Highlighter

Soms heb je gewoon een beetje glans nodig in je leven! Highlighter is daar een snel middel voor. Ik hou altijd erg van matte make-up. Maar highlighter op zijn tijd vind ik ook fijn. Gewoon om alles wat op te frissen. Vandaag laat ik jullie een pareltje zien. Namelijk de bekendste highlighter die er is: Nars Albatross.

Het merk Nars is in 1994 opgericht door François Nars. Hij begon zijn bedrijf met twaalf lipsticks en inmiddels is Nars uitgegroeid tot één van de grootste beautymerken.

thumb_img_5205_1024

thumb_img_5207_1024

De verpakkingen van Nars zijn strak, clean en hebben weinig tierelantijntjes (op limited editions na). Zo ook deze highlighter. Gemaakt van een zwart, rubberachtig materiaal met in witte letters Nars erop. Doordat de verpakking een beetje stroef is zie je helaas wel snel vieze vingers erop, maar met een doekje zijn deze ook zo weer weg.

thumb_img_5213_1024

De binnenkant! Zo ziet het er gewoon uit als een groot wit vlak en is het eerlijk gezegd moeilijk voor te stellen dat dit daadwerkelijk een populair product is. Maar ik had inmiddels al veel swatches gezien en wist dan ook dat het beste nog moet komen!

thumb__mg_3062_1024

thumb__mg_3061_1024

Kijk maar! Wat een mooie, warm goud-gele glans heeft deze highlighter. Je hebt er ook maar een beetje van nodig anders is het al gauw te veel.

thumb_img_5018_1024

thumb_img_5025_1024

Op de foto’s hierboven zie je op de eerste foto mijn wang zonder iets erop. Op de foto daaronder heb ik een beetje bronzer en blush aangebracht en natuurlijk op mijn jukbeen Nars Albatross. Mooi toch?!

thumb_img_5029_1024

Hier nog even een full-face foto.

thumb__mg_3052_1024

Ik vind Nars Albatross mooi. Ik gebruik het zeker niet elke dag, maar als ik een beetje glans kan gebruiken dan pak ik deze er zeker bij. Highlighter is mooi voor op je jukbeenderen maar kan ook gebruikt worden in de binnenste ooghoeken, (voor een wakkere blik) op je cupidoboog en op het puntje van je neus. Maar gebruik alsjeblieft niet te veel, want dan zie je er al gauw uit als een kerstbal!

Nars is helaas niet in Nederland verkrijgbaar maar je kunt het wel bestellen via de website van Sephora Frankrijk. De highlighter kost dan €33,-

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: