Nieuw jaar, nieuwe lay-out!

Allereerst wens ik iedereen een fantastisch 2018! Kan nog best toch?! Dat al je wensen maar mogen uitkomen voor jezelf en voor je naasten! Je hebt vast al gezien dat MissMaaike de laatste tijd een beetje een ander uiterlijk heeft gekregen. Daar wil ik je in dit artikel wat meer over vertellen. Ook komen er nog een aantal goede voornemens aan te pas. Kijk je mee?

Heel spontaan bedacht ik een hele tijd geleden dat ik een blog wilde beginnen. Ik wist dat ik voornamelijk wilde bloggen over alles wat ik leuk vind en verder had ik geen flauw idee. Dat resulteerde in heel veel artikelen over make-up! Maar ook series, recepten en boeken kwam er aan te pas. Het betekende ook dat mijn vriend de opdracht kreeg om snel voor mij een site te bouwen. Want als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet het natuurlijk ook gelijk! Ik gaf wat vage beschrijvingen van wat ik wilde en hij ging aan de slag. Heel erg lief!

De laatste tijd vond ik de uitstraling niet meer zo mooi. Ik ben zelf wat gaan bouwen (knutselen…) aan een nieuwe site zodat ik in ieder geval goed over kon brengen wat ik graag wilde hebben. Vriendlief is er vervolgens mee aan de slag gegaan, want van de technische kant snap ik echt helemaal niks. En vandaag is het dan zo ver. Mijn vernieuwde site staat life! Er zijn vast nog wat dingetjes die niet helemaal goed werken, laat het dan zeker weten in de reacties want dan gaan we ermee aan de slag.

Gelijk door naar een goed voornemen! Plezier blijven hebben in bloggen. Op het moment heb ik net vakantie gehad en ik merkte dat ik dan gelijk meer rust heb om lekker te fotograferen en te schrijven. Maar wat ik voornamelijk merk is dat ik meer inspiratie heb. Er staat dan ook al van alles gepland voor de komende weken.

Nog een goed voornemen is om goed te zorgen voor Gerrit! Misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn Instagram maar afgelopen donderdag (op mijn verjaardag) hebben wij hem opgehaald vanuit het Asiel. Gerrit is gevonden in een parkeergarage van een appartementencomplex en naar het asiel gebracht. De hoop was er nog dat de eigenaar zich zou melden, maar helaas. Hij is ongeveer een jaartje oud, heel speels en heeft veel aandacht nodig. Zijn naam heeft hij gekregen van de mensen die hem goed hebben verzorgt in het asiel en we houden het gewoon ook op Gerrit.

Verder nog wat kleine dingetjes als goede voornemens zoals iedereen die heeft aan het begin van een nieuw jaar. (Maar ook meestal weer is vergeten na een maandje). Meer bewegen, geen angst, flossen en toch eindelijk is aan het beugelavontuur gaan beginnen… Over een jaartje laat ik wel weten wat er is gekomen van al die voornemens.

Voor nu wens ik jullie allemaal in ieder geval een fantastisch, mooi, gezond en gelukkig nieuwjaar. Dans op de tafels en heb lief! Ik hoop dat jullie mij blijven volgen in 2018!

Laat je even weten wat je vind van de nieuwe lay-out?

Liefs,

Maaike –x

ps: Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Ook leuk om te lezen: