OPI | Soft Shades Pastels

OPI is een populair nagellak merk dat regelmatig met nieuwe collecties op de proppen komt. Vandaag wil ik jullie een aantal lakjes laten zien van de Soft Shades Pastels collectie. Zachte, lieve kleurtjes die hopelijk goed dekken en zorgen voor mooi gelakte nagels.

thumb_IMG_5686_1024

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated. Lekker kort! 😉 OPI bekt dan natuurlijk een stuk lekkerder. De kwaliteit van dit merk is eigenlijk altijd goed en er is ontzettend veel keus in kleurtjes.
Elk voor- en najaar komen er twaalf nieuwe kleuren waar ze dan al 1,5 jaar van te voren mee bezig zijn. Een aantal van deze nieuwe kleuren maken ze dan in een mini-formaat die je dan als setje van vier kunt kopen en dat is wat ik jullie vandaag wil laten zien! Let’s go!

thumb_IMG_5700_1024

thumb_IMG_6116_1024

It’s in the cloud

Een melkachtig lakje dat goed dekt na drie dunne laagjes. In principe vind ik wit nooit zo mooi voor op mijn nagels, maar dit ziet er fris en verzorgd uit.

thumb_IMG_5702_1024

thumb_IMG_6086_1024

Stop it I’m blushing

Een peachy kleurtje dat helaas nog steeds niet goed dekt na drie dunne laagjes. Jammer! Want het kleurtje is wel mooi.

thumb_IMG_5698_1024

thumb_IMG_6091_1024

It’s a boy

Babyblauw kan natuurlijk niet ontbreken als het om pastelkleurtjes gaat. Na drie dunne laagjes aangebracht te hebben is de dekking nog steeds niet zo goed. Op het eerste gezicht vond ik dit het leukste kleurtje, dus ben wel een beetje teleurgesteld.

thumb_IMG_5704_1024

thumb_IMG_6103_1024

This cost me a mint

Een groen kleurtje dat redelijk dekt na drie dunne laagjes. Dit kleurtje groen is niet helemaal mijn ding maar ziet er wel mooi uit.

thumb_IMG_5692_1024

Het eerste woord dat in mij opkomt is ‘jammer!’ Je betaald toch best wel veel geld voor lakjes van OPI en dan vind ik eigenlijk dat je mag verwachten dat de dekking goed is. Al helemaal na drie laagjes. Dat is dus eigenlijk niet het geval. Nou kan ik begrijpen dat dat ook wat lastiger is voor pastelkleuren, maar dan had OPI misschien andere keuzes moeten maken. Ik hoop dat ze in het najaar weer met een topsetje op de proppen komen!

Dit setje van vier mini lakjes is te koop bij Douglas voor €22,95. In elk flesje zit 3,75 ml.
Mocht je liever een grote variant willen kopen dan kost dat €14,95 voor 15 ml.

Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: