Ofra Long lasting liquid Lipstick part 2

Ik heb jullie eerder kennis laten maken met twee prachtige liquid lipsticks van Ofra. Ik heb toen ook al gelijk verteld dat ik zo enthousiast was dat ik nog twee kleurtjes erbij had besteld. Aangezien ik afgelopen dinsdag niet heel enthousiast was over de matte lipgloss van Essence wil ik je vandaag weer twee toppers laten zien! Kijk je mee?

thumb_img_6396_1024

thumb_img_6416_1024

Dit zijn de twee kleuren die ik jullie vandaag wil laten zien. Een vurig rood genaamd Atlantic City en een sexy bruintint genaamd Mocha. De lipsticks komen in een verpakking van karton met het logo van Ofra en een kijkvenster zodat je gelijk goed kunt zien welke kleur je te pakken hebt. De lipstick zelf zit in een strakke huls en heeft een inhoud van 8 ml. Laten we is gaan kijken naar hoe de kleuren er uitzien op mijn lippen. Eerst zie je een foto van de lipstick, dan een swatch op mijn arm, vervolgens een foto van dichtbij en tot slot een foto van veraf. Dit om een zo goed mogelijk beeld te geven aan jullie.

thumb_img_6469_1024

thumb_img_6443_1024

thumb__mg_7679_1024

thumb_img_7459_1024

Dit is de kleur Atlantic City. Een vurig rode kleur die echt van je lippen afspat. De applicator van deze lipstick is prima, maar toch vind ik het wel prettig om deze felle tint aan te brengen met een kwastje speciaal voor je lippen. Dan kan ik gewoon net wat preciezer werken en weet ik zeker dat ik niet uitschiet.
De formule van deze lipstick is top. Ondanks dat het een matte kleur is, droogt deze liquid lipstick je lippen niet compleet uit zoals sommige andere matte lipproducten wel doen. Hij voelt zelfs comfortabel aan en je hebt niet het idee dat je iets op je lippen hebt. Daardoor blijft de lipstick wel een klein beetje afgeven op bijvoorbeeld je glas, maar dat vind ik helemaal niet erg omdat de voordelen echt zwaarder wegen. Door met de volgende!

thumb_img_6466_1024

thumb_img_6465_1024

thumb__mg_7671_1024

thumb_img_7472_1024

Dat is Mocha! Wat hebben deze lipsticks toch een ontzettend goed pigment. Na één keer swatchen is het resultaat al perfect. Deze kleur is wat mij betreft net iets meer geschikt voor elke dag. Iets neutraler maar toch ook heel bijzonder. Als ik de twee foto’s van veraf genomen naast elkaar bekijk dan zie je ook goed dat beide lipsticks mij een hele andere uitstraling geven. De rode kleur spat echt van de foto af en geeft gelijk een vrolijk gevoel. Deze kleur ziet er wat formeler uit en geeft een meer serieuzere uitstraling. Bijzonder dat je dat kunt bereiken door alleen een andere kleur lipstick op te doen.

thumb_img_6401_1024

Zoals je vast kunt merken ben ik ook van deze twee kleuren ontzettend fan. Je moet even je tijd nemen om de kleuren netjes aan te brengen, maar vervolgens zitten ze ook als een huis. Een maaltijd en wat te drinken overleven deze lipsticks prima en bijwerken is pas nodig na ongeveer 4 á 5 uur (ligt eraan hoeveel je eet en drinkt). De formule is ontzettend fijn. Matt maar toch hydraterend en zeker niet uitdrogend. Wat mij betreft dus een echte aanrader!

Deze lipsticks kosten €18,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: