& Other Stories: Bath and Body review

Wat is het toch ontzettend jammer dat er in Nederland maar één & Other Stories winkel is (in Amsterdam). Ik vind het namelijk een prachtige winkel waar ze zowel kleding, schoenen, make-up als hele mooie verzorgingsproducten verkopen. Van die laatste heb ik twee producten meegenomen om aan jullie te laten zien! Kijk je mee?

& Other Stories is onderdeel van de H&M groep. Eigenlijk is het een zusje van de H&M, alleen is het een wat duurder segment. Dat is zowel aan de winkel als aan de kwaliteit van de producten goed te zien. Het ziet er allemaal fris, mooi en hip uit.

Ik heb een body soufflé (een wat?) en een body mist meegenomen in de geur Steel Garden. Ik ga je deze producten beter laten zien en ik vertel je wat ik er van vind!

thumb_IMG_5783_1024

thumb_IMG_5809_1024

Ik begin met de body soufflé (ik blijf het een raar woord vinden voor een verzorgingsproduct). Het is in ieder geval een crème waar je je lichaam heerlijk mee kunt insmeren na het douchen of badderen.

thumb_IMG_5787_1024

thumb_IMG_5802_1024

De crème is luchtig (vandaar dat soufflé natuurlijk) en trekt snel in de huid zonder te plakken. De geur is zoals de naam al doet vermoeden heel erg bloemig. Ik moest gelijk denken aan een tuin vol bloeiende, geurende bloemen. Alles door elkaar! Ik kan helaas niet achterhalen welke bloemen ik precies zou moeten ruiken, maar eerlijk gezegd vind ik dat niet zo erg. Het is namelijk heerlijk!

thumb_IMG_5774_1024

thumb_IMG_5813_1024

Hier zie je de Body Mist. Zoals je misschien wel weet is een Body Mist een stuk luchtiger dan een parfum. Je kan het makkelijk meenemen om je tussendoor of bijvoorbeeld na het sporten even snel op te frissen. De fles is van plastic (daardoor extra goed mee te nemen voor onderweg) en is simpel vormgegeven. Als je de body mist combineert met de body soufflé dan is de geur wat meer aanwezig en blijf je deze ook langer ruiken.

Ik vind dit twee heerlijke producten! Wakker worden met buiten een heerlijk zonnetje om je vervolgens na het douchen in te smeren met deze crème. Dan nog een fleurige jurk aan, de body mist om je heen sprayen en wat mij betreft ben je dan good to go!

De body soufflé kost €12 (nu in de sale maar €6) en de body mist kost €15 (ook in de sale voor €7,50). De producten van & Other Stories zijn te koop in de winkel in Amsterdam aan de Heiligeweg en online.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

 

Ook leuk om te lezen: