Paco Rabanne: Lady Million

I’m late to the party! I know! Maar wanneer ik iets nieuws ontdek en ik ben daar enthousiast over dan wil ik dat graag met jullie delen. Want wie weet zijn er nog wel meer mensen die deze geur nog niet hadden ontdekt en die door dit artikel nieuwsgierig worden. Om dan vervolgens naar de parfumerie te sprinten om deze geur te gaan ruiken. Ik zou het doen!

thumb__mg_7896_1024

Paco Rabanne is een couturier die ook zijn eigen parfums ontwikkelt. Jaren geleden kwam 1 Million uit. Een  opvallende fles (namelijk een goudstaaf) met daarin een parfum voor mannen. Inmiddels zijn er al meerdere variaties van deze geur verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen. De geuren zijn ontzettend populair en dat is niet voor niks! Mijn vriend draagt al jaren dit parfum en altijd vind ik het lekker ruiken. Toch heb ik zelf nooit hier een parfum van gekocht omdat ik dacht dat het niet zo goed bij mij zou passen. I was wrong! Mijn vriend heeft Lady Million voor mij meegenomen vanuit New York en ik was meteen verkocht!

thumb__mg_7904_1024

Alles aan deze geur ademt goud. De verpakking, de fles (een diamant) en de kleur van het parfum. Hierdoor kan je eigenlijk al zien voordat je het parfum hebt geroken, dat het om een warm en zwaarder parfum gaat.
Ik ben zelf niet groot fan van de verpakking. Ik hou gewoon niet zo van al dat goud en kitsch. Waarschijnlijk heb ik het daarom ook nooit een kans gegeven, maar uiteindelijk gaat het toch om de geur en die is echt heerlijk!

thumb__mg_7902_1024

Topnoten: neroli, framboos en sinaasappel.
Hartnoten: oranjebloesem, jasmijn en gardenia.
Basisnoten: patchouli, honing en amber.

thumb__mg_7907_1024

Sinds ik deze geur heb gekregen heb ik ‘m elke dag gedragen! Meestal vervliegen geuren bij mij al snel, maar deze blijft echt de hele dag om mij heen hangen zonder dat ik het gevoel heb dat ik in een parfumerie sta. De geur is warm, zoet, en geeft je een extra vrouwelijk gevoel. Wat mij betreft dus zeker de moeite waard!

Lady Million van Paco Rabanne is verkrijgbaar bij de bekende parfumerie winkels.
Voor 30 ml. betaal je €55,05, voor 50 ml. €78,45 en voor 80 ml. €101,15.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: