Philosophy Purity Made Simple review

Dat je elke avond je make-up van je gezicht moet halen, weet iedereen ondertussen wel. Het is gewoon veel beter voor je huid en terwijl je slaapt krijgt je huid de kans zich te herstellen van de invloeden van overdag. Maar soms is het lastig om te beslissen waar je je gezicht dan mee wilt reinigen. Vandaag laat ik je zien met welk product ik dat al jaren doe! Kijk je mee?

thumb_img_6868_1024

Dit is het product waar ik het over heb. Purity made simple van Philosophy. Het is een 3 in 1 reiniger voor zowel je gezicht als je ogen. Voor op de fles staat een mooie tekst over puurheid en dat je dat volgens Philosophy bereikt door je gezicht dagelijks goed te reinigen. Het geeft je wat leesvoer als je onder de douche staat!

Dit is een grote fles van 240 ml. Geloof mij, daar doe je echt heel lang mee. Je hebt namelijk maar weinig nodig om je gezicht goed te kunnen reinigen. Er is ook nog een klein flesje van 90 ml. Die heb ik ook en gebruik ik als ik op reis ga. Dan hoef ik niet een hele grote fles met mij mee te slepen. Vervolgens vul ik het kleine flesje bij vanuit de grote fles. Dit is namelijk een stuk voordeliger dan weer een klein flesje kopen. Die zijn in verhouding namelijk een stuk duurder.

thumb_img_7197_1024

Zoals ik al zei heb je niet veel nodig. De hoeveelheid op mijn hand is eigenlijk al voldoende. Je brengt het aan op je (natte) gezicht/ogen en met je handen wrijf je het over je huid. Je make-up verdwijnt vervolgens als sneeuw voor de zon. In combinatie met het water schuimt het een beetje en voelt je huid gelijk gehydrateerd aan. Je kan er zoals gezegd je oog- en gezichtsmake-up mee verwijderen. Ik gebruik daarna nog wel een toner, maar volgens Philosophy is dat eigenlijk niet nodig.

thumb_img_7192_1024

Purity made simple zit in een handige fles met klikdop! Ideaal, want zo kan je goed doseren en heb je niet opeens de halve inhoud op je badkamervloer liggen.

thumb_img_6863_1024

Elke dag gebruik ik deze reiniger. Ook als ik geen make-up op heb gehad. Ik vind het namelijk heerlijk om met een goed gereinigd, schoon gezicht te gaan slapen en de dag te beginnen. Het is een milde reiniger, die zijn werk goed doet! Als ik veel waterproof make-up draag gebruik ik ook nog een micellair water, dan is deze reiniger alleen niet voldoende om alle eyeliner en mascara te verwijderen. Maar dan nog sluit ik altijd met Purity made simple de dag af!

Purity made simple is te verkrijgen bij Ici Paris.
De fles van 240 ml. kost €23,95 en het flesje van 90 ml. kost €12,95.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: