Daisy Dream van Marc Jacobs: Kiss

Ik vind het leuk om af te wisselen met de parfum die ik draag. Soms past dat ene specifieke geurtje de ene dag beter bij mij dan een ander parfum. Van mijn vriendje heb ik met Valentijnsdag een nieuwe aanwinst gekregen. Namelijk het nieuwste parfum van Marc Jacobs: Daisy Dream Kiss. In dit artikel vertel ik je meer over dit parfum en laat ik je natuurlijk ook weten wat ik er van vind.

thumb__MG_0619_1024

thumb__MG_0631_1024

Veel romantisch roze. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik kijk naar de verpakking en het flesje. De bekende Daisy bloemen volop aanwezig. Marc Jacobs heeft meerdere parfums ontwikkelt waarbij de Daisy (madeliefje) centraal staat. Dit is voornamelijk goed te zien aan het flesje. Allemaal kleine bloemetjes die madeliefjes moeten voorstellen. De ene keer zitten er echt grote plastic bloemen op de fles en de andere keer (zoals nu) zijn de bloemetjes wat subtieler op het flesje verwerkt. Lief en onmiskenbaar Marc Jacobs.

thumb__MG_0628_1024

Het parfum is fris en zoet. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik het ruik. Ik denk gelijk aan een frisse lentedag waarbij je voor het eerst zonder dikke jas naar buiten gaat. Dat gevoel komt in mij op. Echt een lentegeur.
Dit parfum is gebaseerd op het eerste Daisy parfum van Marc Jacobs, alleen dan een meer bloemige, fruitige variant daarop.

Topnoten: mandarijnblad, zwarte bes en rode peer.
Hartnoten: zuivere pioenroos, kersenbloesem en rode roos.
Basisnoten: blank hout, sandelhout en ambrox.

Ik vind het wel wat verwarrend dat niet op elke site dezelfde noten staan. Als ik dan op de site van Marc Jacobs zelf kijk dan staat daar alleen: mandarijnblad, kersenbloesem en blank hout. Lijkt mij ook niet helemaal volledig, maar we moeten het er maar mee doen.

thumb__MG_0636_1024

Op bovenstaande foto nog even de ingrediëntenlijst. Allemaal vrij gewoon voor een parfum.

thumb__MG_0638_1024

Dit parfum van Marc Jacobs is een Limited Edition en dus maar beperkt verkrijgbaar. Ik denk dat ik dit parfum voornamelijk zal dragen als ik de eerste, echte lentekriebels in mijn buik voel. Daar is dit parfum wat mij betreft uitermate geschikt voor. Eerlijk is eerlijk: zo geweldig als mijn favoriete parfum vind ik deze (nog) niet, maar het parfum gaat zeker veel gedragen worden zodra de eerste, echte zonnestralen zich gaan laten zien.

Het Daisy Dream: Kiss parfum van Marc Jacobs is te koop bij de bekende parfumerie en online. Er is alleen een flesje van 50 ml. beschikbaar en deze kost €66,-

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x

Ook leuk om te lezen: