Review: Freedom Pro Blush Palette Bronze and baked

Vandaag laat ik jullie een palette zien van het merk Freedom. Het is een palette met daarin een highlighter, blushes en bronzers! Een heel veelzijdig palette dus. Kijken jullie mee?

Freedom is een vrij nieuw Engels make-up merk en is ontzettend betaalbaar. Eigenlijk is het gewoon een budget merk. Het is cruelty free en dat maakt het voor veel mensen nog wat aantrekkelijker. Het valt onder het label van TAMBeauty. Onder andere Revolution en I love makeup vallen daar ook onder.

thumb_IMG_4572_1024

Terug naar het palette. Het palette komt in een zwart doosje en is zelf ook gemaakt van hard, zwart plastic. Het voelt stevig aan en kan wel tegen een stootje. Laten we nu naar de binnenkant kijken!

thumb_IMG_4593_1024

Wauw! Mooi toch? Linksboven zie je de highlighter en daaronder twee blushes. In het midden zie je twee gewone bronzers en rechts drie gebakken bronzers, die ook goed kunnen fungeren als blush. Laten we nu naar de swatches gaan kijken.

thumb_IMG_4605_1024

Links de highlighter. De foto geeft helaas niet goed weer hoe mooi deze is. Hij is prachtig goudgeel met een hele mooie glans. In het midden zie je een licht roze blush en als laatst een iets donkerdere roze blush. Beide met veel glimmertjes.

thumb_IMG_4607_1024

De twee bronzers. Het verschil onderling is goed te zien. Links een bronzer met een gouden glans en veel glim en rechts een matte bronzer.

thumb_IMG_4610_1024

De laatste rij begint met een glanzende, lichtbruine blush. Vervolgens een bronskleurige blush met prachtig roze erin en tot slot nog een bronzer met kleine gouden glimmertjes.

foto goed

Het palette in actie! Ik heb eerst de matte bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen. Deze is voor mij vrij donker en ik heb deze dan ook goed geblend zodat de kleur wat zachter wordt. Vervolgens heb ik de twee blushes aan de linkerkant van het palette met elkaar gemixt en vervolgens aangebracht. Tot slot de highlighter op mijn jukbeenderen en in mijn binnenste ooghoeken.

thumb_IMG_4597_1024

Wat een mooi en veelzijdig palette. Het is ideaal om mee te nemen op vakantie, je hoeft geen losse producten mee te slepen want alleen dit palette voldoet prima. De bronzers zijn voor mij wat aan de donkere kant, maar als je goed blend dan zijn ze meer dan prima. De blushes hadden voor mij wat uitgesprokener gemogen. Het is nu namelijk vooral een palette met heel veel bronskleuren. Ik vind vooral de highlighter erg mooi!

Het palette is makkelijk te verkrijgen bij Boozyshop voor maar €7,95 en voor die prijs zeker de moeite waard.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike