Review: I Love Makeup palette

Vandaag heb ik weer een review voor jullie van een oogschaduwpalette. Stiekem werd ik een beetje verliefd op de prachtige paarse verpakking, maar de binnenkant is ook erg mooi! Kijken jullie mee?

Het gaat om dit palette van I heart makeup. Het heet: U R the best thing. Ik heb al eerder een review geschreven over een palette van I heart makeup, en daar was ik erg enthousiast over. Dit palette heeft nog veel meer kleuren en ben benieuwd of deze dan net zo goed is!

thumb_ART test0278_1024

Ik had gehoopt dat het palette zelf net zo mooi paars zou zijn als de verpakking! Dan valt je palette pas echt goed op in je stash. Maar dat is helaas niet het geval. Gewoon een stevige, plastic verpakking. Zwart met neon roze letters. Werkt prima! Laten we naar de binnenkant gaan kijken.

thumb_ART test0287_1024

Het zijn in totaal 32 kleuren. Waarvan 10 matte tinten (de bovenste twee rijen) en 22 shimmers. Op het eerste oog ziet het er gelijk mooi uit. Veel warme tinten die toch allemaal net wat anders zijn en waar je veel looks mee kunt maken. Er zit een grote spiegel in het palette. Altijd handig!

thumb_ART test0284_1024

Van dichtbij! Er zitten twee sponsapplicators bij. Die mik ik gelijk in de prullenbak. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten en anders vallen deze er toch steeds uit. Laten we naar de swatches gaan kijken.

thumb_ART test0289_1024

De eerste vijf (matte) kleuren. Zoals je kunt zien valt de eerste kleur helemaal weg op mijn arm. In eerste instantie was ik wat teleurgesteld.

thumb_ART test0290_1024

De volgende vijf matte kleuren. Zoals je kunt zien is de eerste kleur wat wit. Ik vind dat altijd een fijne kleur om mee te beginnen. Die breng ik dan aan als een soort basis over mijn gehele ooglid. De tweede en derde kleur lijken veel op elkaar. Maar de laatste kleur vind ik prachtig. Een beetje paars/grijzig. Met alleen deze matte kleuren heb ik ook een look gemaakt!

thumb_IMG_6778_1024

thumb_IMG_6802_1024

Over de look ben ik best tevreden. Ik heb hier dus alleen de matte kleuren voor gebruikt! Vrij subtiel, maar toch aanwezig. Sommige tinten lijken wat op elkaar maar in combinatie met de slimmer kleuren is dat natuurlijk geen probleem meer. We gaan door!

thumb_ART test0292_1024

Shimmer it is! Veel warme brons- en goudtinten. De achtste kleur (groenig/brons) vind ik heel bijzonder. Net zoals de één na laatste grijstint.

thumb_ART test0298_1024

Mooi! Ik hou van dit soort kleurtjes. Hier ook nog wat rosé kleuren. Duidelijk hetzelfde brons/goud thema, maar toch zijn alle kleuren anders! Ook met deze kleuren heb ik een look gemaakt.

thumb_IMG_6685_1024

thumb_IMG_6677_1024

Iets meer uitgepakt dan de vorige look. Daar lenen de shimmers zich ook beter voor dan de matte kleuren. Ik ben zelf erg tevreden over deze look. Warme kleuren die goed passen bij mijn huid.

thumb_ART test0280_1024

Wat een leuk palette. Ondanks dat sommige kleuren wat op elkaar lijken kan je er toch veelzijdige looks mee maken. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je de keus hebt uit 32 verschillende kleuren. De matte kleuren blenden wat lastiger, maar de shimmers zijn erg zacht en blenden goed. Wel hier en daar wat fall-out maar dat neem ik voor lief!

Ik heb dit palette bij de Boozyshop gekocht waar het toen maar maar €5 kostte. Helaas zie ik het palette daar niet meer op de website staan. Maar je kunt het ook hier verkrijgen voor €12,59.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: