Review L’Oréal Mega Volume Mascara

Mascara is voor mij toch één van de belangrijkste onderdelen van mijn make-up routine. Ik ben al heel lang trouw aan een mascara van Chanel, namelijk Le volume de Chanel. Deze mascara heeft alles voor mij. Alleen is er één groot nadeel en dat is de prijs! De mascara is ontzettend duur en ik ben dan ook altijd op zoek naar een net zo goed, maar goedkoper alternatief. Dit artikel gaat over een nieuwe mascara van L’Oréal en ik wilde wel proberen of deze misschien in de buurt kan komen van mijn absolute nummer 1!

thumb_IMG_5381_1024

Hier zie je de mascara nog in de verpakking. (Wat een gedoe om die normaal open te krijgen zeg!)
De beloftes zijn: een chic messy effect voor een XXL hippie blik (wat?) met mega volume.
Geen idee wat ik mij precies voor moet stellen bij een hippie blik, maar volume is natuurlijk altijd goed. Ik ben wel een beetje bang voor het messy effect. Betekent dit dat mijn wimpers alle kanten op gaan staan? We zullen zien!

thumb_IMG_5403_1024

Dit is het borsteltje. Mijn eerste indruk: groot! Ik hoop dat ik hier mijn wimpers mooi mee kan aanzetten zonder dat mijn oogleden onder de mascara komen te zitten. Het borsteltje heeft haartjes met verschillende lengtes, dit is volgens L’Oréal om zelfs goed bij de kleinste haartjes te kunnen komen.

thumb_IMG_5407_1024

thumb_IMG_5416_1024

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara. Ze zijn kort, licht en kunnen echt wel een beetje mascara gebruiken!

thumb_IMG_5418_1024

Hier zie je dat ik de mascara heb aangebracht op mijn bovenste wimpers. Op mijn onderste wimper breng ik nooit mascara aan want dat staat bij mij gewoon heel raar.
Ik vind het er wel mooi uitzien eigenlijk. Niet messy, maar gewoon strak, zwart en een hoop meer volume dan dat ik had! Hierna heb ik nog een laagje aangebracht en dat werd wel wat rommeliger.

thumb_IMG_5431_1024

Hier zie je nog de mascara in een full-face foto.

Ik vind het een nadeel dat er enorm veel mascara aan het borsteltje zit. Dit zorgt ervoor dat er klontjes mascara op je wimpers komen. Niet heel charmant. Ik veeg dus eerst met het borsteltje langs de rand om er al wat mascara vanaf te halen. Waar ik bang voor was (het té grote borsteltje) is inderdaad uitgekomen. Ik moest na het aanbrengen van de mascara nog met een wattenstaafje aan de slag om de mascara van mijn oogleden te vegen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik er na wat langer gebruik wel handiger in ben geworden!

thumb_IMG_5392_1024

Maar wat is de conclusie!? Moeilijk hoor. Mijn favoriet kan deze mascara absoluut niet verslaan helaas, maar verder is het een goede mascara. Je moet een beetje handigheid erin krijgen, maar dan maakt hij zijn belofte ook zeker waar. Veel volume!

De L’Oréal mega volume Miss Hippie mascara is te verkrijgen bij de drogist voor €9,99

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: