Review MAC blush ‘Desert Rose’

Lipsticks van MAC daar heb ik er al heel veel van. Maar ik wilde altijd al een keer een blush van dit merk proberen. Op de één of andere manier vallen blushes al heel snel weg op mijn huid. Jammer, want met mijn lichte huid kan ik wel een beetje kleur gebruiken. Na veel positieve reviews te hebben gelezen over de blushes van MAC, heb ik een bezoekje gebracht aan de MAC counter en gevraagd wat voor een kleur blush goed bij mijn huid zou passen. De verkoopster liet mij een aantal kleuren zien en ik pikte gelijk Desert Rose eruit. Even proberen op de wangetjes en ik stond zo weer buiten met een nieuwe, mooie blush. In dit artikel laat ik je de blush goed zien en vertel ik wat ik er van vind.

img_3015_1024

De powder blush zit in een ronde, stevige verpakking. Er zit 6 gram aan product in en het dekseltje is doorzichtig waardoor je goed de kleur kunt zien. (Het leuke kaartje is trouwens van Koetjes en Kaartjes.)

img_3014_1024

img_5488_1024

De kleur Desert Rose is een oudroze, matte kleur die veel pigment afgeeft. Het is dus wel oppassen met het aanbrengen, want ik lijk anders al gauw op een clowntje. Zoals gezegd is het een matte kleur, dat vind ik zelf heel mooi. Maar voor een beetje blingbling kan je natuurlijk altijd nog een highlighter gebruiken.

thumb_img_9966_1024

thumb_img_9965_1024

Zoals je kunt zien op de foto’s is Desert Rose een prachtige kleur en ik ben er dan ook heel erg blij mee. De blush blijft voor mijn doen ook echt wel langer zitten dan andere blushes die ik heb en ook dat is fijn. Al met al voor mij dus een goede aankoop.

Wel vind ik €22,50 eigenlijk veel te duur voor een blush, maar eerlijk is eerlijk: tot nu toe is het al wel het geld meer dan waard geweest!

De producten van MAC zijn verkrijgbaar bij verschillende Bijenkorf en Douglas filialen en natuurlijk online via de website.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

 

Ook leuk om te lezen: