Review: Ofra Long Lasting Liquid Lipstick

Met mijn liefde voor lipstick zal ik jullie niet meer vermoeien, maar als ik iets nieuws ontdek wil ik dat graag met jullie delen. Ik zag het merk al wel vaker voorbij komen, maar had er nog niet iets van in mijn stash. Dat is inmiddels veranderd! Wil je weten hoe of wat? Kijk dan mee!

Het merk Ofra is in 1994 opgericht door Ofra Gairo en haar man David. Ze creëren onder andere exclusieve skincare voor veel beautysalons in Amerika en hebben ook een beautylijn. Vandaag wil ik je twee lipsticks van deze beautylijn laten zien.

thumb_IMG_5983_1024

thumb_IMG_5990_1024

Dit zijn de twee kleuren die ik jullie wil laten zien. Hypno (in samenwerking met Make-up Artist Manny MUA) en Cocos Island. Op het eerste oog uitgezocht als een mooie kleur voor elke dag (cocos island) en een wat heftigere kleur voor bijvoorbeeld een feestje (hypno). Laten we de kleuren wat beter gaan bekijken. Eerst een swatch op mijn arm, dan de kleur aangebracht op mijn lippen en tot slot een fullface foto voor een completer beeld.

thumb_IMG_5998_1024

thumb_IMG_6022_1024

thumb_IMG_6245_1024

We beginnen met het kleurtje voor overdag. Cocos Island. Een peachkleur die gelijk mijn gezicht wat opfrist. De lipstick brengt prettig aan door de goede applicator en je hebt dan ook geen lipliner nodig. Ofra raad wel aan om na het aanbrengen de lipstick eerst 15 minuten te laten drogen voordat je gaat eten of drinken. Dan droogt de lipstick beter op en zal deze dus langer blijven zitten. Door met de volgende.

thumb_IMG_6005_1024

thumb_IMG_6318_1024

thumb_IMG_6273_1024

Hypno! Ik vind dit echt een prachtige donkerrode kleur die goed bij mijn huid past. Jammer dat ik het dan toch niet zo goed durf om deze ook gewoon overdag te dragen. Maar wie weet komt dat ooit nog! Ook deze lipstick brengt prettig aan en kan goed tegen een stootje nadat je deze eerst even laat drogen.

thumb_IMG_5986_1024

Ik ben fan van de Ofra lipsticks! Ze brengen fijn aan, blijven lang zitten (zeker 5 uur) en voelen ondanks dat ze matt zijn niet droog of vervelend aan op mijn lippen. Ik denk dat dit de fijnste liquid lipstick is die ik de laatste tijd heb getest! Ik heb dan ook gelijk twee nieuwe kleurtjes aangeschaft! Daar komt later nog een artikel van.

Deze lipsticks kosten €18,49 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike