Review Rimmel London Provocalips

Na heel veel positieve reviews te hebben gelezen over de Rimmel Provocalips, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar dit lipproduct. Toen Kruidvat een poosje geleden de 1+1 gratis actie had, kon ik mij dan ook niet meer beheersen en heb ik twee kleurtjes uitgekozen die ik met veel plezier heb getest! Kijken jullie mee?

IMG_3199_1024

Dit zijn de twee kleuren die ik heb uitgekozen, natuurlijk een roze en een chique donkerrode kleur.
#310 Little minx
#550 play with fire

De lipsticks werken als volgt. Je brengt eerst met een applicator de kleur aan op je lippen. Vervolgens breng je een laagje doorzichtige gloss aan over de kleur en voilà. Dat is het. Vervolgens kan je volgens Rimmel 16 uur lang eten, drinken en zoenen! Nou dat wilde ik wel is proberen!

IMG_3316_1024

IMG_3299_1024

Op bovenstaande foto’s heb ik het product net aangebracht. Zoals je ziet is er nog wel veel glans te zien. Dit trekt weg na ongeveer een uurtje. Dan wordt het iets matter.
Maar bij dit product gaat het natuurlijk voornamelijk om de ‘houdbaarheid.’ Rimmel zegt dat de kleur 16 uur lang blijft zitten. En dat is lang, heel lang! Maar… ze hebben niks te veel gezegd. De kleur blijft inderdaad heel erg lang zitten. En dat niet alleen, het blijft ook gewoon mooi!
IMG_3326_1024
Op bovenstaande foto heb ik de donkerrode kleur ongeveer 12 uur op gehad. Alleen aan de binnenkant van mijn lippen is de kleur iets afgesleten. (Nog wel iets meer dan dat je op de foto kunt zien.) Maar het zit toch nog steeds goed genoeg! Ik ben meer dan tevreden! Ik heb gegeten, gedronken en heel wat zoenen gegeven op de verjaardag waar ik was. Niemand had rode wangetjes en mijn lippen zagen er nog mooi uit!
IMG_3439_1024
IMG_3449_1024
Op deze foto heb ik ook nog even de roze kleur op om aan jullie te laten zien.
IMG_3202_1024
Ik kan niet anders zeggen dan dat Rimmel zijn belofte waarmaakt. De kleur blijft inderdaad lang zitten en ziet er nog goed uit ook! Het is niet een product dat ik elke dag zal gebruiken (je lippen worden wel behoorlijk droog) maar als je bijvoorbeeld een lange dag tegemoet gaat, waarbij je van te voren weet dat je weinig tijd hebt om eventueel je lipstick bij te werken, dan is dit product echt een aanrader!
De Rimmel London Provocalips zijn te koop voor €11,99 bij diverse drogisterijen en nu zelf bij het Kruidvat voor maar €6,99!

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: