Review Zoeva Rose Golden Palette

Enige tijd geleden heb ik een artikel geschreven over het hele mooie Cocoa Blend palette van Zoeva. Ik wilde dat palette heel graag hebben maar  toen ik mijn bestelling binnen kreeg was ik helemaal in de war. Ik had namelijk het verkeerde palette besteld! Tijdens het uitpakken van mijn bestelling zat ik opeens naar het Rose Golden palette te kijken en ik dacht even dat ik gek was geworden. Na het te hebben gecontroleerd had ik dus toch echt het Rose Golden palette besteld en heb ik blijkbaar zitten dromen tijdens het bestellen. Nou is dat natuurlijk helemaal geen ramp, want ook het Rose Golden palette is echt prachtig om te zien en zoals je kunt zien heb ik het gehouden! Hier de review!

IMG_2693_1024

Het Rose Golden palette is verpakt zoals ik dat gewend ben met de oogschaduw paletten van Zoeva. Een plat, kartonnen doosje met een magnetische sluiting. De bovenkant is echt prachtig gedecoreerd met een rosékleurige sleutel, de initialen RG en sierlijke belijningen. Heel mooi! Laten we nu naar de binnenkant gaan kijken!

IMG_2700_1024

Dit zijn de kleuren. Er zitten drie matte tinten in het palette en verder is het vooral heel veel blingbling!

 

Ik heb ook swatches gemaakt. De bovenste foto is zonder de flits en de onderste is met flits.
zoeva pallete 1_1024

Luster (mat) – Reflective Elegance – Copper is King – Shining Bright – Rusty Petals

zoeva palette 2_1024

Foil – Just a Rose – Golden Rule – Harmony (mat) – Wonder Full (mat)

 

 Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de oogschaduws allemaal heel erg goed gepigmenteerd. Ik ben vooral benieuwd naar de kleuren Copper is King en Harmony. Dit zijn twee kleuren waar ik er nog geen van heb in mijn stash.

 

thumb_IMG_5821_1024

 

Hier zie je de look die ik heb gemaakt van dichtbij. Ik ben begonnen met het aanbrengen van Luster over mijn gehele ooglid. Vervolgens heb ik Harmony gebruikt in mijn arcadeboog. Aan de buitenkant van mijn arcadeboog heb ik vervolgens Copper is King aangebracht en deze kleuren goed met elkaar geblend. Just a Rose zit op mijn bewegend ooglid samen met Golden Rule.

 

thumb_IMG_5868_1024

 

thumb_IMG_5882_1024

 

Hier nog wat foto’s van de look. Ik ben er zelf erg blij mee! Ook al word ik soms gek van mezelf fatsoenlijk op de foto zetten!

 

thumb_IMG_5884_1024

 

Het bewijs! 😉

 

IMG_2690_1024

Je kunt je vast voorstellen dat ik het achteraf helemaal niet erg vond om ook dit palette aan mijn stash toe te voegen. Ik ben er erg blij mee! Ik mis alleen wel echt een highlighter in het palette. Dat is jammer. Verder zijn het prachtige kleuren waar je mooie, warme looks mee kunt maken.

Het Rose Golden palette kost €21,80 en is verkrijgbaar via de webshop van Zoeva.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: