Revolution: Vivid baked highlighter

Vandaag wil ik jullie deze prachtige highlighter (blush) laten zien van het merk Revolution. Met de feestdagen in het vooruitzicht kan iedereen wel wat glans gebruiken en dat doet deze highlighter zeker weten. Benieuwd? Kijk dan gauw verder!

thumb__mg_8478_1024

thumb__mg_8488_1024

De highlighter zit in een stevige, ronde verpakking gemaakt van hard plastic. Het dekseltje heeft prachtig rosé gouden letters en is doorzichtig. Zo zie je ook gelijk goed het mooie patroon van de highlighter. Op de achterkant staat nog wat extra informatie. Zo is bijvoorbeeld de naam van deze highlighter Rose gold lights. Ook de ingrediënten staan erop vermeld en dat er 7,5 gram product in zit.

thumb__mg_8487_1024

Hier zie je de highlighter van wat dichterbij. Laat ik trouwens ook maar stoppen met dit product een highlighter te noemen want naar mijn inziens is dit gewoon een blush en highlighter in één. Al helemaal voor mijn lichte huid. Maar dat zie je straks beter op de swatch en op mijn gezicht. Als je het dekseltje open doet komt je gelijk een gouden glans tegemoet, die helaas moeilijk vast is te leggen op de foto. Verder zie je een prachtig patroon en meerdere kleuren in elkaar overlopen.

thumb_img_7889_1024

Op de swatch is goed te zien dat dit niet alleen een highlighter is. Er komt ook ontzettend veel kleur vanaf! Een mooie peach/roze kleur. Dit product is dan ook echt prima te gebruiken als blush en een losse highlighter heb je dan niet meer nodig. Op de swatch zie je namelijk de gouden deeltjes goed zitten en ook aangebracht op mijn wangen is dit goed zichtbaar.

thumb__mg_8954_1024

Op de foto hierboven zie je voornamelijk de kleur van de blush goed en niet zo goed de glans. Maar die is er echt! Het is alleen ontzettend moeilijk om op de foto te krijgen.
Er komt veel kleur vanaf en je moet dan ook echt niet teveel aanbrengen anders zie je er al gauw uit als een clowntje. Ook de gouden glans is dan voor mij wat te heftig. Maar subtiel aangebracht zoals op bovenstaande foto is dit product echt een pareltje.

thumb__mg_8483_1024

Wat een mooie blush/highlighter is dit zeg! De kleur is mooi en de glans is duidelijk aanwezig. Het frist je gezicht op en wekt de suggestie dat je net lekker buiten een strandwandeling hebt gemaakt. Het prijsje van dit product maakt het dan nog is extra leuk!

Deze Revolution Vivid baked highlighter is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop voor €3,79

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: