Shoplog: fashion & beauty

Vandaag heb ik voor het eerst een shoplog voor jullie. Ik vind shoplogs van anderen altijd zo leuk om te bekijken. Je doet ideeën op, wordt bekend gemaakt met merken die je misschien niet kent en het is nou eenmaal leuk om te zien wat anderen mooi vinden. De afgelopen tijd heb ik wat dingen bij elkaar geshopt en die wil ik je in dit artikel laten zien. Kijk je mee?

Deze shoplog heeft van alles. Kleding, schoenen, make-up en verzorgingsproducten. Zelfs een haartang! Voor ieder wat wils. Ik kan er in ieder geval voorlopig weer even tegenaan.

TRUI ZOE KARSSEN

thumb__MG_0941_1024

Ik begin gelijk met één van mijn favorieten van deze shoplog. Namelijk deze trui van Zoe Karssen. Ik had eigenlijk mijn oog (hihi) laten vallen op een andere trui van Zoe Karssen. Namelijk met een grote bij erop. Maar toen ik bij de Bijenkorf deze trui zag, vond ik deze eigenlijk leuker. Ik heb best even getwijfeld. Ik vind het namelijk een behoorlijk bedrag voor een trui. Maar ik weet ook dat ik er onwijs veel plezier van ga hebben! De trui is van Zoe Karssen en kost €140,- De trui is hier te verkrijgen.

TRUI FOREVER21

thumb__MG_0966_1024

Nog een trui! Duidelijk geïnspireerd op één van mijn favoriete merken, namelijk Kenzo. Maar deze trui is behoorlijk budget en te verkrijgen bij de forever21. Eigenlijk wilde ik mijn vriend deze trui aansmeren, hij lag namelijk op de heren afdeling. Maar ik bedacht toen: als ik nou een klein maatje pak, pas ik ‘m misschien zelf wel. Zo geschiede. Hij geen trui en ik een hele leuke! Deze bruinige kleur staat goed bij mijn huidskleur en ik ben er dan ook erg blij mee. Nu nog even doorsparen voor een originele trui van Kenzo. Deze trui is van Forever21 en kost €20,-

T-SHIRT PULL & BEAR

thumb__MG_0971_1024

Hierboven zie je een t-shirt. Want we gaan (hopelijk) nu toch ook echt wel richting de lente. Dat dit t-shirt ook ogen heeft is puur toeval. Daar was ik niet specifiek naar op zoek. De kleur, legergroen, in combinatie met de ogen vond ik gewoon heel leuk. Het t-shirt is verkrijgbaar bij Pull & Bear en kost €5,99. Het t-shirt is hier verkrijgbaar.

JURK LIDL

thumb__MG_0993_1024

Nu een jurkje van een winkel waar je het misschien niet van zou verwachten. Namelijk van de Lidl. Ik was daar omdat ik graag het volgende item van deze shoplog wilde kopen. Toen viel mijn oog opeens op deze jurk. Ik hou ontzettend van deze kleur en ook het model is er één die goed bij mijn figuur past. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten en ik heb ‘m meegenomen. De jurk past precies en de lengte is ook goed. Namelijk tot net boven de knie. Meestal zijn dit soort jurkjes dan (vind ik) te kort. Maar dit staat goed! De jurk is verkrijgbaar bij de Lidl en kost €8,99. De jurk is hier verkrijgbaar.

HAIR STRAIGHTENING BRUSH LIDL

thumb__MG_0959_1024

Zoals ik al had verklapt was ik eigenlijk bij de Lidl op zoek naar deze borstel. Ik zag deze in het foldertje en was ontzettend benieuwd. Zou dit nou echt werken? Je kan met deze tang dus je haar borstelen en dan wordt het gelijk ook stijl. Ik zag dat de temperatuur best hoog kan, dus ik wilde de gok wel wagen. Je hebt afgelopen vrijdag kunnen zien en lezen of deze borstel inderdaad de moeite waard is om te kopen. De Hair Straightening Brush is verkrijgbaar bij de Lidl (zolang de voorraad strekt) en kost €14,99. De borstel is hier verkrijgbaar.

SCRUB & MASK LUSH

thumb__MG_0976_1024

Als je in Amsterdam bent, moet je natuurlijk ook naar de Lush. Ik ben blij dat ze binnenkort een nieuw (groter!) filiaal krijgen, want het is altijd dringen geblazen. Dat is jammer want daardoor krijg je niet echt de mogelijkheid om alles goed te bekijken. Ik vind die drukte in ieder geval helemaal niet prettig. Mijn favoriete masker was op, dus het was tijd voor een nieuwe. Ook mijn gezichtsscrub die ik in Londen had gekocht is zo goed als op. Die verkopen ze helaas in Nederland niet, dus nu ga ik deze proberen! Beide producten zijn te verkrijgen bij Lush. De Ocean Salt scrub kost voor 120 gram €12,95 en is hier verkrijgbaar. Het Mask of Magnaminty kost voor 125 gram €8,45 en is hier verkrijgbaar.

SOFT MATTE LIP CREAM NYX

thumb__MG_0981_1024

Het merk NYX heeft sinds kort een eigen filiaal in Amsterdam aan de Kalverstraat. Toevallig was ik de dag van de opening ook in Amsterdam, maar toen stond er echt een enorme rij die zelfs de hoek omging. Mij niet gezien! Vorige week was het ook druk, maar ik kon in ieder geval gelijk naar binnen en rondkijken. Ze hebben ontzettend veel keus en voor ieder wat wils. Van al die lipproducten gaat mijn hartje sneller kloppen, maar ze hadden ook mooie oogschaduwpaletten en zelfs losse oogschaduws zodat je zelf je palet kunt samenstellen. Ik had mijn zinnen gezet op de soft matte lip creams. Daar heb ik er dan ook twee van meegenomen, in de kleur Cannes en Milan. Daar kan je natuurlijk binnenkort een review van verwachten. De lipproducten zijn verkrijgbaar bij de NYX winkel en bij sommige filialen van de Douglas. De lip creams kosten €7,30 per stuk.

TOO FACED SWEET PEACH

thumb__MG_0947_1024

Mijn vriend ging een aantal weken geleden naar Amerika. Gewapend met zijn camera maar ook zeker met mijn boodschappenlijstje. Ik had gevraagd of hij dit palet voor mij wilde meenemen. Je hebt hier al een uitgebreide review van kunnen zien op mijn site. Het palette is verkrijgbaar bij de Franse Sephora en kost daar €44,-

MODERN RENAISSANCE PALET ANASTASIA 

thumb__MG_0949_1024

Ook dit palette stond op mijn verlanglijstje. Het is ontzettend populair en ik wilde ook wel is weten waar die populariteit vandaan komt. Ik moet deze nog testen, maar dan kan je ook zeker van dit palet een uitgebreide review verwachten. Dit palet is voor ons wat beter verkrijgbaar. Namelijk bij Beauytybay en het palet kost €51,90.

NIKE AIR MAX 1 SE

thumb__MG_0955_1024

Ik begon met een favoriet en daar eindig ik ook weer mee. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op Nike. En dan voornamelijk op de schoenen. Vooral de wat bijzondere, limited editions vind ik leuk om te hebben. Een verder neutrale outfit, met dan een paar vrolijk gekleurde Nike’s eronder. Daar kan je mij meestal wel in uittekenen. Ik moet zeggen dat ik deze gelijk geweldig vond. De verschillende kleuren, materialen en dan ook nog a touch of gold. I want! Maar helaas was ik te laat en was mijn maat uitverkocht. Toch kon ik ze niet uit mijn gedachten krijgen. Een bekende in Amerika heeft ze toen daar besteld en naar mij verzonden. Ik had helaas wel pech want er kwamen ook nog douanekosten bij. Maar het was het waard! De schoenen zijn nog verkrijgbaar bij Nike (als je niet maat 41 hebt) en zijn nu zelfs afgeprijsd voor €97,99. De schoenen zijn hier verkrijgbaar.

Nou zoals gezegd kan ik weer even vooruit. Ik ben ontzettend blij met al mijn aankopen en weet ook zeker dat ik er veel plezier aan ga beleven. Van meerdere producten kun je nog een review verwachten en ook een artikel met daarin een outfit, met kleding van deze shoplog ligt in het verschiet.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike