Sleek Say the Magic Word Gift Set

Rond deze tijd van het jaar komen veel merken uit met limited editions. Producten die niet het hele jaar te verkrijgen zijn, maar zoals bijvoorbeeld nu speciaal voor de feestdagen gemaakt worden. Zo ook deze vier mini liquid lipsticks van het merk Sleek. Benieuwd wat ik er van vind? Neem dan een kijkje.

thumb__mg_8146_1024

Sleek komt nu met een giftset met daarin vier mini matte liquid lipsticks. Wat mij betreft is dit niet alleen leuk om te geven, maar ook ideaal om aan jezelf cadeau te doen. Voor een klein bedrag heb je nu vier lipsticks om uit te proberen. Mocht er dan één ontzettend goed bevallen, dan kan je deze alsnog in het groot kopen. De liquid lipsticks zitten in een vrolijke verpakking en hebben een inhoud van 3 ml. per stuk.

thumb__mg_8156_1024

Dit zijn de kleuren. Van links naar rechts: rioja red, velvet slipper, birthday suit en old hollywood. Zo op het oog lijken het een felle rood, een berry kleur, een rozige nude en een hele donkerrode tint. De huls is gemaakt van stevig plastic met een mat zwarte dop met het Sleek logo erop. Strak en simpel, maar wat mij betreft wel heel mooi.

thumb__mg_8172_1024

De lipstick heeft een zachte sponsapplicator, waar je gemakkelijk de kleur mee kunt aanbrengen. Doordat de lipsticks kleiner zijn, is de sponsapplicator dat ook (minder lang) en wat mij betreft werkt dat extra fijn. Net alsof je iets meer grip hebt tijdens het aanbrengen. Laten we nu maar is gaan kijken hoe de kleuren eruit zien op mijn lippen.

thumb__mg_8180_1024

thumb__mg_8216_1024

thumb__mg_8144_1024

#433 Rioja Red. Deze kleur knalt echt van het beeldscherm af. Het lijkt wel bijna fluoriserend. Dat is in het echt wat minder gelukkig. Maar dat neemt niet weg dat dit een ontzettend fel kleurtje is. De lipstick is mooi matt en brengt prettig aan.

thumb__mg_8183_1024

thumb__mg_8207_1024

thumb__mg_8116_1024

#1039 Velvet Slipper. Een donkere berry tint die ik op het eerste oog heel mooi vind. Helaas is het een ontzettend precisie werkje om deze lipstick mooi egaal aan te brengen. Het lukt uiteindelijk wel, maar het had wel een paar keer nodig. Dat is wel een reden dat ondanks dat ik de kleur heel mooi vind, ik deze lipstick er niet heel snel bij zal pakken.

thumb__mg_8182_1024

thumb__mg_8201_1024

thumb__mg_8098_1024

#436 Birthday Suit. Deze kleur is het meest draagbaar en ook gelijk mijn favoriet. Het is een beetje een oudroze tint die neigt naar bruin. Deze lipstick brengt ook weer ontzettend fijn aan en zit gelijk goed.

thumb__mg_8186_1024

thumb__mg_8210_1024

thumb__mg_8121_1024

#1040 Old Hollywood. Dit is een diep rode kleur die ik echt prachtig vind! Wat is het dan toch onwijs jammer dat de kleur niet goed egaal aan te brengen is. Echt heel erg jammer! Hij lijkt een beetje vlekkerig en doordat dit zo’n donkere kleur is valt dit gelijk op.

thumb__mg_8153_1024

Ten eerste vind ik het ontzettend leuk dat Sleek dit setje heeft uitgebracht. Leuk om te geven, zowel aan jezelf als aan een ander. De kleuren Rioja Red en Birthday Suit vind ik echt toppers. Die brengen mooi egaal aan en blijven zeker wel tot 8 uur vastzitten als een huis. Ik heb geluncht, stampot gegeten en veel water gedronken en nog steeds zag het er supergoed uit. Ze worden wel wat ‘hard’ en dat gevoel op mijn lippen vind ik niet heel fijn. Dit zorgt er ook voor dat ik aan het einde van de dag een goede dot met lippenbalsem op mijn lippen smeer, want dat hebben ze dan wel echt nodig.

Het Sleek Say the Magic Word gift set kost €14,95 en in onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop en The Makeup Spot.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike