Three Things Tag

Mijn vorige tag over food werd goed bekeken en daarom leek het mij leuk om weer is een tag te doen. Maar dat is niet de enige reden. Meestal heb ik al een aantal artikelen in het voren geschreven, maar nu waren ze helaas ‘op’. Ik heb een griepje te pakken en mezelf dan leuk op de foto zetten met een leuke lipstick of een mooie ooglook is dan helaas onmogelijk. Daarom een tag om mij wat beter te leren kennen. Enjoy!

Ik heb deze tag ooit ergens voorbij zien komen, maar helaas geen idee meer waar! Sommige vragen heb ik wat aangepast, andere vragen er helemaal tussenuit gehaald en een aantal vragen toegevoegd! Laten we beginnen!

Drie dingen in mijn tas

 • Sleutels
 • Portemonnee
 • Telefoon

thumb_img_0716_1024

Drie dingen op mijn bureau

 • Spiegel
 • Camera
 • Klokje

Drie favoriete meubels thuis

 • Prachtig tweedehands kastje waar ik echt verliefd op ben
 • De eettafel
 • De stoelen aan de eettafel. Tweedehandse, ouwe schoolstoelen. Vind ze prachtig!

Drie favoriete series

 • Rizzoli & Isles (helaas is het afgelopen)
 • Sherlock (de Britse versie met Benedict Cumberbatch)
 • The Bridge

collage_fotor

Drie favoriete fruitsoorten

 • Aardbeien
 • Blauwe bessen
 • Watermeloen

Drie favoriete schrijvers

 • Harlan Coben
 • Loes den Hollander
 • Erica James

thumb_IMG_5070_1024

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

 • ‘Wat zal ik vanavond is gaan eten?!’ (Tuurlijk gaat het weer over eten!)
 • ‘Stomme koude voeten!’
 • ‘Ik ben benieuwd wat mensen van mijn nieuwe haar vinden!’

thumb_img_0510_1024

Drie favoriete sporten

 • Pilates
 • Dansen
 • Voetballen samen met de kindjes uit mijn klas op het schoolplein

Drie favoriete kledingstukken

 • Mijn mooie, nieuwe winterjas
 • Zwarte, stoere boots
 • Mijn fluweelachtige Nike’s

thumb_img_0715_1024

Drie dingen waar ik gelukkig van word

 • Warme chocolademelk, fijn muziekje en zitten met lieve mensen bij de houtkachel
 • Cadeautjes! (Ik geef het eerlijk toe!)
 • Leuke dingen doen met mijn zusjes

Drie vakantiebestemmingen

 • Australie
 • Noorwegen
 • Amerika

Drie dingen die ik dit jaar wil doen (het jaar is nog maar zo kort!)

 • Op vakantie
 • Meer tijd aan mijn blog besteden
 • Werkkamer afmaken

thumb_img_0595_1024

Ben benieuwd of je mij door dit artikel weer een beetje beter hebt leren kennen. Ik moest over sommige vragen echt wel nadenken en soms zijn drie favorieten ook gewoon echt te weinig hoor! Hopelijk ben ik dit weekend weer helemaal fit en kan ik weer lekker aan de slag gaan met het maken van nieuwe artikelen!

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: