Too Faced: Grande Hotel Café

Vorige week heb ik geschreven over een leuke geschenkverpakking voor de kerst met lipsticks van Too Faced. Vandaag wil ik jullie een ander pareltje laten zien. Namelijk een Grande Hotel Café waar drie oogschaduwpaletten inzitten, twee blushes een bronzer en ook nog een mini mascara. Wil je meer weten? Kijk dan gauw!

Van het merk Too Faced word ik altijd blij. De vormgeving is vrolijk, mooi en een beetje popperig. Je moet er van houden. Zo ook dit kunstwerkje. Je krijgt een doos inclusief puntdak, die je vervolgens kunt openklappen. Aan de binnenkant verschijnt dan een café met daarin drie paletten en een mascara. Je moet het maar bedenken. En owja! Alle paletten hebben ook nog een geur die iets met koffie te maken heeft. Kijk gauw mee!

thumb__mg_8279_1024

thumb__mg_8284_1024

Als je het Too Faced Grande Hotel Café koopt zie je eerst dit. Gewoon een doos met daarop wat je binnenin kunt verwachten. Maar dan moet het leuke nog komen natuurlijk. Namelijk het openmaken!

thumb__mg_8289_1024

Tadaaa! Een hotel! Dit alleen is toch al leuk. Mijn smaak is het niet helemaal, maar ik word er wel erg vrolijk van. Ik vind het leuk bedacht, het is origineel en mooi uitgevoerd. Had ik al verteld dat het dus zelfs een puntdak heeft!!

thumb__mg_8294_1024

Aan de voorkant zitten twee ‘deuren’ die je kunt openmaken. Dan zie je de paletten (ze staan achter elkaar) en de mascara. De geur komt je al tegemoet! Elk palet heeft een eigen geur, geïnspireerd op speciale koffietjes die je kunt drinken rond de kerstperiode. Laten we de producten wat beter gaan bekijken.

thumb__mg_8363_1024

thumb__mg_8368_1024

Ik begin maar gelijk met de mascara. Dit is een mini versie van de bekende Better Than Sex mascara van Too Faced. Op elke foto van mijzelf heb ik ook deze mascara op. Zo kun je goed zien wat de mascara precies doet. Ik ben er in ieder geval tevreden over. Mijn wimpers worden goed zwart, hebben meer volume en ik ben er vooral enthousiast over dat mijn wimpers zo goed worden gesepareerd door deze mascara. Het enige wat ik wat lastig vind is dat het borsteltje zo groot is. Hierdoor zit ik ook al gauw op mijn ooglid mascara te smeren. Wel voorzichtig doen dus.

thumb__mg_8318_1024

thumb__mg_8383_1024

Dit is het eerste palette dat ik je wil laten zien. Too faced: Peppermint mocha. Dat is dus ook gelijk waar het palette naar ruikt. Je ziet zes kleuren oogschaduw en onderin één blush. De kleuren passen goed bij de verpakking. Wat roze tinten, maar ook een opvallende paars en veel glitters.

thumb__mg_8399_1024

Het palette van dichtbij. De kleuren Peppermint Cream, Candy Cane en Coffee Chip zijn matte oogschaduws. De overige drie bevatten veel glans en glitter. De blush is trouwens ook matt. Zo op het eerste oog ben ik gelijk benieuwd naar Sprinkles. Laten we naar de swatches kijken.

thumb_img_7871_1024

Peppermint Cream – Christmas Blend – Peppermint Mocha – Candy Cane – Sprinkles – Coffee Chip – Santa Baby

Op de foto kun je goed zien dat voornamelijk Christmas Blend enorm veel glitters bevat. Verder valt Sprinkels waar ik zo benieuwd naar was wat tegen. De oogschaduws en blush hebben een goede pigmentatie en de kleuren passen goed bij elkaar. Ook de afwisseling tussen matt en glans vind ik fijn.

thumb__mg_9246_1024

Dit is de ooglook die ik met dit palette heb gemaakt. De oogschaduws blenden fijn en hebben ook op het oog nog veel pigment. Behalve de kleur Candy Cane. Die viel op mijn ooglid helemaal weg. Kijk wel uit met Christmas Blend. Ik zat namelijk helemaal onder de glitters. Ach, zo erg is dat niet rond deze tijd van het jaar.

thumb__mg_9220_1024

Hier zie je de blush. Een roze kleur die ik erg mooi vind. Alleen niet teveel aanbrengen hoor! Dan is deze echt te heftig.

thumb__mg_9228_1024

Hier nog een foto van alle producten in actie. De lipstick is trouwens Birthday Suit van Sleek, daar heb ik al eerder een artikel over geschreven.

thumb__mg_8321_1024

thumb__mg_8386_1024

Dit is het tweede palette dat ik je wil laten zien. Too faced: Gingerbread Cookie. Deze geur vind ik het lekkerst! Van de geur merk je trouwens niks meer hoor na het aanbrengen. Je ziet zes kleuren oogschaduw en onderin één bronzer. Ook deze kleuren passen goed bij de verpakking.

thumb__mg_8395_1024

Het palette van dichtbij. De kleuren Ginger Cream, Maple Syrup en Black Coffee zijn matte oogschaduws. De overige drie bevatten veel glans en glitter. De bronzer bevat wat glitter. Dat vind ik jammer, persoonlijk houd ik meer van matte bronzers. Op deze foto lijkt Black Coffee donkerblauw, maar zoals de naam al doet vermoeden is deze toch echt zwart.

thumb_img_7881_1024

Ginger Cream – Maple Syrup – Gingersnap – Winter Dream – Cup of Joe – Black Coffee – Gingerbread

Wauw! Gingersnap valt gelijk op. Goud met heel veel glitter. Verder zie je dat de bronzer gelukkig niet zo heel veel glitters bevat. Voor mij een pluspunt!

thumb__mg_9257_1024

Ik had gehoopt dat Gingersnap van mijn ogen zou afspatten, maar helaas viel dat tegen tijdens het aanbrengen. De glitters zijn er wel, maar de mooie gouden kleur valt wat tegen. De kleuren blenden wederom fijn en je kunt verschillende looks maken met dit palette. Van een every day look tot een zware look voor ’s avonds. Verder is het ook met dit palette uitkijken voor alle glitters die op je wangen achterblijven.

thumb__mg_9289_1024

Op bovenstaande zie je de bronzer goed. Waar ik in het begin nog wat sceptisch was, ben ik nu om. Wat een mooie bronzer!

thumb__mg_9268_1024

En weer een foto waarop je alle producten in actie ziet. De lipstick is trouwens Cross My Heart “Put the Cherry on Top”    van Zoeva, daar heb ik al eerder een artikel over geschreven.

thumb__mg_8334_1024

thumb__mg_8388_1024

Het laatste palette is Too Faced: Eggnog latte. Hier ook weer zes kleuren oogschaduw en onderin een peach kleurige blush. De mint kleur van deze verpakking past iets minder goed bij de oogschaduw kleuren, maar toch is het wel één geheel.

thumb__mg_8391_1024

Het palette weer van wat dichterbij. De kleuren Frosty Nog en Skinny Latte zijn matte oogschaduws. De overige vier bevatten veel glans en glitter. De blush is ook hier weer matt. Vooral Central Perk valt mij gelijk op. Donkergroen gebruik ik niet zo vaak.

thumb_img_7885_1024

Frosty Nog – Eggnog Latte – Iced Coffee – Skinny Latte – Cold Brew – Central Perk – Peach Cobbler

Ook op de swatch valt Central Perk gelijk op. Maar ook Cold Brew maakt mij blij!

thumb__mg_9296_1024

Ik wist niet zo goed hoe ik Central Perk in mijn ooglook wilde verwerken. Uiteindelijk heb ik deze kleur met een heel klein kwastje boven mijn bovenste wimpers aangebracht als een soort eyeliner. Ook hier weer kleuren die fijn blenden en ook hier is het weer oppassen voor de vele glitters.

thumb__mg_9303_1024

Deze blush is wat subtieler dan de eerste. De eerste vond ik mooi, maar deze vind ik nog veel mooier. Ik hou wel van peach!

thumb__mg_9333_1024

Hier weer alle producten in actie. De lipstick is trouwens Cocos Island van Ofra, ook daar heb ik al eerder een artikel over geschreven.

thumb__mg_8297_1024

Nou je kan wel raden dat ik hartstikke enthousiast ben over dit Grande Hotel Café van Too Faced. Drie prachtige paletten met oogschaduws, twee mooie blushes een bronzer en om het helemaal af te maken ook nog een mascara.
Doordat de paletten van karton zijn gemaakt wegen ze bijna niks en zijn ze makkelijk mee te nemen. Alleen voorzichtigheid is geboden, want karton gaat natuurlijk wel sneller kapot.
Je kunt er voor kiezen (zoals ik nu heb gedaan) om je looks te maken met één palette, maar je kunt ze natuurlijk ook heel goed door elkaar gebruiken. Een kleurtje van het ene palette en dan weer een kleurtje van het andere palette etc. Heel veelzijdig dus! Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom lijkt mij. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

Het Too Faced: Grande Hotel Café  is nog online verkrijgbaar bij  de Franse Sephora voor €44,95.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: