Too Faced: Merry KISSmas

Ik vind het nog steeds zo ontzettend jammer dat er in Nederland geen Sephora meer is. Wij missen daardoor namelijk zoveel leuke merken die hier niet verkrijgbaar zijn. Online bestellen kan natuurlijk altijd, maar dat gevoel wat ik krijg in de Sephora krijg ik echt niet in mijn pyjama vanachter mijn computer. Too Faced is zo’n merk wat ze bij Sephora verkopen en waarvan ik zou willen dat het hier ook was! Vandaag laat ik jullie van dit merk vier lipsticks zien in een leuke kerstverpakking!

thumb__mg_8764_1024

thumb__mg_8762_1024

Achterop de verpakking staat wat je kunt verwachten. Namelijk vier Melted lipsticks waarvan er 1 matt is. Deze heeft ook een andere verpakking dan de overige drie. Er staat op de verpakking dat deze lipsticks comfortabel voelen op je lippen en dat de kleur lang meegaat.

thumb__mg_8796_1024

Op bovenstaande foto kun je goed zien dat de matte lipstick een andere verpakking heeft. Deze is namelijk van hard plastic en de andere drie zijn juist zacht en makkelijk in te duwen. Een extra verrassing is dat de bruine tint naar chocolade ruikt!

thumb__mg_8799_1024

De applicator van de zachte Melted lipsticks zien er zo uit. Als je de dop eraf draait zie je eerst een wit kussentje. Als je vervolgens zacht in de lipstick knijpt komt er wat product uit. In het begin moest ik wel erg wennen aan deze manier van aanbrengen. De ene keer had ik veel te weinig en de andere keer had ik juist weer veel te veel en zat het zelfs op mijn tanden. Je moet er dus even een beetje handigheid in krijgen. De lipsticks zijn ontzettend goed gepigmenteerd en geven een mooie glans. Laten we ze is wat beter gaan bekijken.

thumb__mg_8793_1024

thumb__mg_8834_1024

Chocolate Honey. We beginnen met de bruine kleur. Ik vind dit soort tinten altijd heel erg mooi. Het staat volwassen en past goed bij mijn huid. Dat deze ook nog is naar chocolade ruikt is natuurlijk helemaal een feestje. Dat verdwijnt trouwens wel na het aanbrengen hoor.

thumb__mg_8789_1024

thumb__mg_8854_1024

Chihuahua. Dan gaan we door met een oudroze kleur. Ook een tint die ik heel mooi vind. Deze is ook echt geschikt voor elke dag.

thumb__mg_8790_1024

thumb__mg_8893_1024

Fig. Dit is een berry kleur. Ook mooi! Past ook goed bij het t-shirt dat ik hier aanheb. Als ik voor de klas sta vind ik deze kleur net iets te heftig maar als ik vrij ben of een avondje uitga dan pak ik graag dit kleurtje.

thumb__mg_8780_1024

Net na het aanbrengen glanzen deze leuke kleurtjes enorm en dat wordt dan langzaam wat minder. De houdbaarheid is niet heel lang en ik moet deze kleurtjes dan ook regelmatig even bijwerken op een dag.

thumb__mg_8801_1024

We gaan door met de enige matte Melted lipstick. Je kan gelijk zien dat deze echt anders is. Zoals eerder gezegd is de verpakking hard en de applicator is ook heel anders. Dit soort applicator ben ik meer gewend en brengt dan ook prima aan.

thumb__mg_8786_1024

thumb__mg_8908_1024

Lady Balls. Een felle rood die wat mij betreft echt geschikt is voor het voorjaar of juist voor tijdens de kerstdagen. Maar waar ik voornamelijk erg blij van word is de formule van deze lipstick. Hartstikke matt, maar voelt absoluut niet droog aan op mijn lippen. De lipstick geeft (bijna) niet af en blijft echt lang zitten. Wat een fijn product!

thumb__mg_8779_1024

Ik had nog niet eerder lipproducten geprobeerd van Too Faced, maar ik ben echt fan! Deze vier kleuren vind ik allemaal echt heel erg mooi. Een mooie mix voor met tinten voor dagelijks gebruik, maar ook kleurtjes voor tijdens avondjes uit. De formule is goed, het voelt fijn aan op je lippen en voornamelijk de rode kleur gaat heel lang mee. Wat mij betreft is dit echt een perfect cadeautje om te geven tijdens de feestdagen.

Dit Too Faced Merry KISSmas setje is nog online verkrijgbaar bij  de Franse Sephora voor €23,95.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike